Värvidest domineerivad trendikad toonid nagu männirohelise ja bordoolilla aktsendid. Lõigetest saab näha suuri vorme, rõhutatud õlgu ja lopsakaid siluette. "Kõik on hästi naiselik, soengud, meik, õlad ja vormid – see on klassikalise naiselikkuse comeback ja seda oli vaja," selgitab moemaja esindaja Natalie, et nad vaimustusid sel hooajal 90ndatest.

"Lõigetes võib tajuda mõningasi vihjeid põhjala traditsioonilistele kasukatele, mis linliku moe pitseri all kohe silma hakata ei pruugigi, aga on vägagi minulikud, sest etnograafia on üks minu lemmikuid inspiratsiooniallkaid. Näha saab nii puhast värvi kui litterpindu ja seda tundlikult balansserivat musta," rääkis disainer Piret Puppart Annele & Stiilile.

Etenduse mõte oli lasta kujutelm lendu nii tempokasse linnatulede rägastikku kui jõuda meditatiivsesse kargusest pakatavasse tundrasse. "Minu teha jäi Iris Janvieri niiöelda pidulikum käekiri, mille kenasti nende office-kollektsioonile toetuma sain. Seal olid samblaroheline, bordoosed marjatoonid ja litritest pohlaornamentika kenasti juba sees olemas - ideaalne tundramaastiku paralleel," selgitas Puppart, et erksad toonid, litrid ja narmad sobitusid polaarse teava värvidemängu ideaalselt. "See ei olnud teadlik trendide püüdmine vaid sisetunnetus kokkukuulumisest," lisab naine.

Tema üheks lemmikuks elemendiks kujunes töö erinevate keebisiluettidega, mis võiksid küll iga naise kappi kaunistama jõuda. "Lisaks sellele, et tegu on suhteliselt unisize esemega, mis sobib väga erinevas vanuses kandjale ja figuuritüübile, saab oma päevase outfit'i ühe imeväikese liigutusega (luban, et keebi selgapanek ei võta rohkem kui 3 sekundit) tuunida õhtu naela vääriliseks.

Tallinn Fashion Week 2018 sügis, teise päeva külastajad

Riietus peab moemaja silmis olema figuurile kompliment ja naine peab selles end hästi tundma. Me oleme loomulikult nõus ja laseme end uuest kollektsioonist lausa lummata: