Paljud inimesed on täheldanud, et pärast koroona põdemist kaotavad nad märgatavalt palju juukseid. Äkiline ja väga tõsine juuste väljalangemine leiab enamasti aset üks kuni kolm kuud pärast põdemist. Mis aitaks, kui selline olukord peaks tekkima, ja kas on võimalik seda ka ennetada?

Sellisel juhul tuleks appi võtta spetsiaalne „SOS-vahend” juuste väljalangemise peatamiseks ja ka ennetamiseks – Labo Hair Loss 5 Patents. Olen näinud paljusid olukordi, kus just see aitab kiirelt ja tõhusalt peatada äkilise ja rohke juuste väljalangemise.

Labo Hair-Loss 5 Patents aitab peatada äkilise ja rohke juuste väljalangemise. Toode koosneb viiest aktiivsete molekulide kompleksist, mis on kaitstud viie Šveitsi patendiga. COVIDi-järgse juuste väljalangemise puhul kasutatuna väga efektiivne.

Ampullid aitavad juuksesibulaid juuksepesadesse kinnitada, pikendada juukse elutsüklit, stimuleerivad peanaha vereringet ja kaitsevad peanahka. Enamasti hakkab juuste väljalangemine vähenema pärast paarinädalast kasutamist. Labo Hair Lossi tootega soovitan teha kahekuulise kuuri. Kui aga juuksekadu on olnud väga suur, siis selleks, et uued juuksed kasvaksid tugevad ja kaunid, soovitan juustele anda ka lisaturugutuse. Imehästi toimib selleks 1–2 kuu pikkune kuur Crescina Transdermicu toodetega, et soodustada uute juuste kasvu ja neid tugevdada ning aktiveerida uinunud olekus juuksesibulaid. Selline kooslus on end korduvalt tõestanud ja toimib väga hästi.

Pärast Covidi põdemist ei tasu oodata, kuni juuksed välja langema hakkavad. Kui Labo Hair Lossi kuuriga alustada kohe pärast põdemist, siis ei pruugi juuste väljalangemist tekkidagi, või kui tekib, siis on see lühiajaline ja pigem kergemat laadi.

Jane põdes 2021. aasta kevadel üsna raskelt koroonaviirust. Mõne kuu möödudes hakkasid tal juuksed välja langema.

„Ehmatasin päris ära ja hakkasin abi otsima. Juuksespetsialist Natalja Buslova pakkus mulle raviplaanina kaheetapilise lahenduse Labo Hair Loss 5 Patentsi ja Crescina ampullide näol.

Esimese etapi ampullid pidid peatama olemasolevate juuste väljalangemise. Kahe kuu jooksul masseerisin üle päeva ühe ampulliga peanahka ja tõepoolest lõppes juuste väljalangemine paari nädalaga. Teise etapina kasutasin läbipaistvaid ja kollaseid juukseampulle, mis pidid soodustama uute juuste kasvu ja muutma need tugevaks ja elujõuliseks. Nüüdseks võin kinnitada, et uute juuste kasv on märgatav ja uued juuksed tunduvad olevat päris paksud. Seda kinnitas ka hiljuti tehtud uus peanahauuring. Vahe oli nii pildis kui ka protsentides märgatav. Uued juuksed, mis kasvama on hakanud, on paksud ja elujõulised. Soovitan kõigil koroonaviiruse läbipõdenutel, kes näevad, et juuksed hakkavad välja langema, kiiresti tegutseda, sest kaasaegne toetav ravi probleemile on olemas,” on Jane tulemustega väga rahul.

Juuste taastamise plaan:

3. kuu: Crescina Transdermic 500 või 1300 kontsentratsiooniga 10 + 10 juuste väljalangemist peatav ja juuste taaskasvu soodustav ampullikomplekt.

4. kuu: Crescina Transdermic 500 või 1300 juukseid tihendavad ja tugevdavad ampullid.

Crescina Transdermic 10 + 10 või 20 + 20 juuste väljalangemist peatav ja juuste taaskasvu soodustav ampullikompleks. Läbipaistva sisuga ampullid peatavad juuste väljalangemise. Kollase sisuga ampullid toidavad juuksesibulaid, tugevdavad olemasolevid juukseid ja annavad elu ka juustele, mis tavatingimustes enam ei kasvaks. Toode aitab ennetada ja peatada füsioloogilistest (mitte patoloogilistest) põhjustest tingitud juuste väljalangemist ja hõrenemist.

Mis aitaks operatsiooni-, tavahaiguse- ja stressijärgse juuste väljalangemise puhul?

Kõigi eelmainitud probleemide puhul on tegemist olukorraga, kus organism saab väga tõsise lisakoormuse ja stressi osaliseks, organism püüab sellises olukorras võimalikult väikeste kaotustega hakkama saada ning kõigest, mis ei ole eluks hädavajalik, loobutakse. See ongi sellistel juhtudel juuste väljalangemise põhjus. Sellistel juhtudel soovitaks läbi teha juuste taastamise kuuri (soovitatav kuuri pikkus 2–4 kuud).

3. ja 4. kuu: Crescina Transdermicu kollased taaskasvu ampullid. Toote kontsentratsiooni soovitus sõltub probleemi tõsidusest ja inimese vanusest. Mida tõsisem probleem ja kõrgem vanus, seda tugevam toote kontsentratsioon tuleks valida.

Epp kaotas iga juuksepesuga pihutäie juukseid

„Kolme kuu pikkuse „ravi” esimene ilming tuli juba esimesel nädalal, kui minu katastroofiliselt lahtised juuksed jäid kinni. Oli lausa harjumatu, et trapil polnud pestes juukseid ja kammil olid mõned üksikud karvad. Kui juuksevärvi väljakasv hakkas välja paistma, siis uued juuksed olid minu arust tumedamad kui varem. Seda muidugi ei pea mainima, et juuksekasv oli ka kiirem. Kokkuvõttes lõppes juuste väljalangemine praktiliselt kohe pärast kasutamise alustamist, uued juuksed olid tugevamad ja tervemad. Ja pea turgutamiseks jätkan iga nädal ühe ampulli kasutamist, kuni lämmatav mütsihooaeg lõppeb.”

Kuidas taastada juuksed pärast sünnituse ja rinnaga toitmise järgset juuste väljalangemist?

Raseduse ajal märkavad naised tavaliselt, et juuksed on tugevamad ja kaunimad. See on tingitud naissuguhormoonide kõrgenenud tasemest. Pärast sünnitust hakkab hormoonide tase organismis taas normaliseeruma ja see võib kaasa tuua juuste väljalangemise. Probleemi süvendab tavaliselt ka stress, tihti magamatus ning vitamiinide puudus organismis. Sünnitusejärgne juuste väljalangemine võib tavatingimustes kesta ligi aasta. Crescina tooted ei mõjuta ei rasedust ega rinnaga toitmist, need tooted ei pääse vereringesse ja on sellistel õrnadel eluperioodidel kasutamiseks täiesti ohutud. Sünnitusjärgsel perioodil võiks samuti läbi teha juuste taastamise kuuri (soovitatav kuuri pikkus 2–4 kuud).

3. ja 4. kuu: Crescina Transdermicu kollased taaskasvu ampullid. Toote kontsentratsiooni soovitus sõltub probleemi tõsidusest ja inimese vanusest. Mida tõsisem probleem ja kõrgem vanus, seda tugevam toote kontsentratsioon tuleks valida.

Liina juuksepiir hakkas taanduma pärast pisipoja sündi

„Pisipoja sünnist oli möödunud neli kuud, kui ma ühel oktoobrikuu õhtul vannitoas peegli ees seistes oma taanduvat juuksepiiri vaatasin. Millegipärast võtsin ühest tillukesest salgust kinni ning selle asemel, et sikutamisega vaeva näha, tuli see salguke põhimõtteliselt ise lahti. Tol hetkel tegi see mind ikka üsna kurvaks ja enesekindlusele selline asi kindlasti positiivselt ei mõju.

Pikalt ma norutama ei jäänud, vaid hakkasin probleemile lahendust otsima – guugeldasin ja uurisin erinevaid foorumeid. Tellisingi Crescina Re-Growthi ja Anti-Hair Loss 200 kuuajase ampullikuuri, lisaks hakkasin võtma ka juuksevitamiine.

Kuu aega pärast kuuriga alustamist olid tulemused juba silmanähtavad ning üle pika aja julgesin ma taas juukseid kõrges krunnis või hobusesabas kandma hakata.

Mul on hea meel, et ma ise abi sain ja ka teistele toodet, mis ka päriselt toimib, tutvustada otsustasin. Minu kogemus on ehtne näide sellest, et sünnitusjärgset juuste väljalangemist ei pea kannatama lootuses, et ehk on olukord kahe, nelja või kuue kuu pärast parem. Olukord võib parem olla lausa nelja nädala pärast – tee prooviks kuuajane kuur nagu minagi ja ole valmis rõõmsalt üllatuma.”

Mida teha, kui märkad, et juuksed on hakanud hõrenema?

Juuste hõrenemine on seisund, kus juuksed kasvavad tagasi aina õhematena, kuni juuksesibul on hävinenud ja juuksed enam tagasi ei kasva. Meie juuste tippaeg on enamasti 35. eluaastal, pärast mida algab vaikselt juuste taandarenemine ja hõrenemine. Lähtudes geneetilisest soodumusest, võib hõrenemine ilmneda ka juba varem.

1.–4. kuu: Crescina Transdermic 500 või 1300 kontsentratsiooniga toode. Mida tõsisem probleem ja mida vanem inimene, seda tugevam peaks olema toote kontsentratsioon. Kuuri võib teha paar korda aastas.

Ketlin oli mures hõredate oimukohtade pärast

„Juba paar aastat on oimukohad hõredad olnud. Esialgu leppisin olukorraga, kuid kui juuste väljalangemine oli juba märgatav, hakkasin abi otsima. Kuulasin ja proovisin, mida juuksurid soovitavad. Kasutasin soovitatud tooteid ja kammisin juukseid rohkem, et peanahka stimuleerida jne. Sõin vitamiine ja viimasel aastal tarbisin ka kollageeni lisaks. Miski ei aidanud. Peitsin neid kiilakaid kohti ka piltidel. Juukseid kinni kandes oli ebamugav end peeglist vaadata. Kuid siis saabus 180-kraadine kannapööre.

Esialgu olin skeptiline, aga proovisin ära, kuna kaotada polnud ju enam miskit. Ausalt öeldes ei usu, et juuksed on tagasi ja et neid on isegi rohkem kui varem. Kui tavapäraselt mu väike klamber hoidis kõiki juukseid ilusti kinni, siis nüüd on suuremat vaja. Seega mitte ainult oimukohad ei saanud võidukarikat, vaid kõik juuksenääpsud. Kui sul on sama mure, siis tungivalt soovitan proovida.”

Crescina tooted ei tekita sõltuvust ega kõrvalmõjusid. Crescina toodetest on abi, kui tegemist on füsioloogilistest põhjustest tingitud juukseprobleemidega.

Kui vajad seoses peanaha- ja juukseprobleemidega nõustamist või abi, oled alati oodatud külastama juuksespetsialist-trihholoogi Natalja Buslovat Hair Life Ilusalongis aadressil Kreutzwaldi 5-5, Tallinn, tel +372 5562 6411.

Või abivalmis trihholooge Juuksetervise keskuses aadressil Madara 29, Tallinn, tel +372 5551 7415 , kes aitavad alati murele või probleemile parima lahenduse leida.

Juuste väljalangemise ja hõrenemise ennetamine ning kiire tegutsemine aitab tervet ja ilusat juust säästa.

Vaata lähemalt: www.labo.ee

Facebook: Crescina Eesti

Instagram: crescina_eesti

Lisainfo tel. +372 5870 0677

Jaga
Kommentaarid