Näevad ju nunnud ja moekad välja? Õiges koguses vast küll. Pantone’i selle aasta värv oli Veri Peri, kuid erkroosa võitis vist isegi rohkemate moesõprade südamed. Samas võiks see trend jääda sellesse kuuma suvesse ja kui soovid end ka sügise halluses millegi erkroosaga üllatada, tasub pilk suunata väikestele detailidele. Kuidas oleks erkroosade kõrvarõngaste või kingadega?

Mikro-käekotid

Praegune mikro-käekottide laine sai alguse 2019. aastal, kui Jacquemus Pariisi moenädalal oma Mini Le Chiquito kotti debüteeris, ja sellest ajast peale on see aksessuaar jätkuvalt trendikas. Siiski, saabuvaks sügiseks võiks investeerida kvaliteetsesse käekotti, mis mahutab kõik su vajalikud asjad ära. Kui suvel on veel normaalne festivalil oma sõpradelt paluda, et nad sinu telefoni oma normaalsuuruses käekotti paneksid, siis sügisel võiks oma asjadega ikkagi ise hakkama saada. Mikro-käekott ju telefoni ei mahuta.

Läbipaistvad kleidid

Üleni läbipaistva rõiva kandmiseks on vaja julget ja enesekindlat naist. Alustades Florence Pugh'i Valentino roosa läbipaistva tüllkleidiga ja lõpetades Camille Charrière'iga tema läbipaistva pitsilise pulmakleidiga, oleme näinud, et staarid on sel aastal nii mõnelgi sündmusel eelistanud vägagi läbipaistvat rõivastust. Kuid nüüd sügisel tasub sellest loobuda ja mõelda veidi katvamate riiete peale.

Sarjast Bridgerton inspireeritud kleidid

Suvistel üritustel on tõesti võimalik end kuninglikult tunda, kui kannad õhemaid kleite, millel on puhvis varrukad ja kitsas vöökoht. Kuid sügisel tasub investeerida kleitidesse, millega saab lisaks uhkele üritusele ka kontoris või lihtsalt väljas söömas käia. Taolised kleidid sobivad sügisel pigem kostüümipeole...

Madala värvliga teksased

Ehkki need on sel aastal olnud hea vaheldus teksapükstele, mis on nii kõrge värvliga, et on peaaegu rindadeni tõmmatud, ei ole see sügiseks just kõige mõistlikum valik. Pluusi ja teksaste vahele jääb paljas nahk, ehk võid külmetuda ja peame tõdema, et tänavapildis ei ole see ka just kõige kenam vaatepilt.

Mini UGG-saapad

UGG-saapad, mis olid moes 10-15 aastat tagasi, on sel aastal teinud tõelise võidukäigu – Kendall Jenner ja Emily Ratajkowski on kandnud selliseid saapaid nii kleitide kui trenniriietega. Ehkki on tunne, et see trend on samuti tagasi tulnud selleks, et jääda, on moekam valik selleks sügiseks hoopis Chelsea saapad.

Allikas: Purewow.com