Kõige ja kõigi kiuste jääb tüdrukuke ellu ja temast kasvab osav ja nutikas neiu, kes tänu oma kasvatusele teab küll kõike lindudest, loomadest, merest ja tuulest, kuid põgeneb kohe, kui märkab mõnd oma liigikaaslast. Nii sünnibki kohalikus linnakeses kuulujutt metsikust paduratüdrukust, kes ühteaegu nii hirmutab kui ka huvitab linlasi.

Kui aga ühel päeval linna lähedalt laip leitakse, pöörduvad linnaelanike ja ametivõimude pilgud tõrjutud ja müstilise Kya poole. Tema süüs on kindlad kõik peale nende üksikute, kes teda päriselt tunnevad. Pingelise uurimise käigus paljastuvad padurasaladused, mis kunagi päevavalgust näha poleks tohtinud, ja ilmsiks tulevad inimeste tõelised paled. „Kus laulavad langustid“ on enneolematu ja mitmekülgne lugu, kus pinge säilib viimase minutini.

„Kus laulavad langustid“ kinodes 2. septembrist. Osta pilet kohe!

Filmis „Kus laulavad langustid“ kehastab Kya Clarki Daisy Edgar-Jones („Normaalsed tavalised inimesed“), Tate Walkerit Taylor John Smith („Lõikepind“), Chase Andrewst Harris Dickinson („King’s Man: esimene missioon“). Delia Owensi romaanil põhineva stsenaariumi kirjutas Lucy Alibar („Metsiku lõunamaa asukad“) ja filmi lavastas Olivia Newman („First Match“).

Jaga
Kommentaarid