Esimeseks oluliseks nipiks sellel teekonnal on valida juuste pesemiseks šampoon, mis ei eemalda juustest ainult rasu ja mustust, vaid ka toidab ja niisutab neid. Valida tasuks siinkohal tooteid, millel koostises näiteks rikkalik shea-või ja argaaniaõli. A- ja E-vitamiinide poolest rikas shea-või annab juustele ülima niisutatuse ja elastsuse. Argaaniaõli kasuks räägib aga rasvhapete ja E-vitamiini kooslus, mis toidab kuivi ja kahjustatud juukseid ning aitab vältida juukseotste lõhenemist. Seesugusele kirjeldusele vastab näiteks Paul Rivera toitev šampoon Hydra Dream. Lisaks mainitud shea-või ja argaaniaõli plussidele muudab Paul Rivera šampoon juuksed ka pehmeks ja kergesti kammitavaks.

2. Kasuta juuksemaski

Teine nipp peitub juuksemaskis. Paljud on harjunud kasutama palsamit, aga kasvõi kord nädalas võiks oma juukseid hellitada ka toitva maskiga. Siin tasuks vaadata näiteks MOODi Ultra Care Restoring Maski poole, mis rikastatud aktiivainetega ja sobib kasutamiseks ka värvitud juustel. Toote suureks plussiks on looduslikud koostisosad, nagu avokaadoõli ja looduslik suhkur, mis toidab ja kaitseb juukseid. Taimne keratiin täidab samal ajal kahjustatud juuste pinda, muutes kiharaid niimoodi ka tugevamaks. Tootes on kasutatud ka pantenooli, mis annab niisutust nii juustele kui ka peanahale.

Lisaks maskidele on Paul Rivera tulnud välja innovatiivse tootega, mille üldnimetuseks võiks olla „EI KUIVADELE JUUKSEOTSTELE“. Komplekti kuuluvate ampullide sisu võiks olla kohustuslikuks kasutamiseks igale naisele, kes igatseb tagasi saada säravaid, elujõulisi ja kadestamisväärselt terveid ja säravaid juukseid. Saladuseks on siin ampullide mineraalsete mikroosakestega rikastatud koostis, mis annab juustele kasvamiseks ja elus olemiseks vajalikud vitamiinid, muutes ka kõige kuivemad, katkisemad ja lõhenenumad juukseotsad tervemaks.

3. Proovi juustesse jäetavat spreipalsamit

Veidi laisematele on olemas ka juustesse jäetavad spreipalsamid. Innovatsiooniks on siinkohal Innovatise juustesse jäetav toitev spreipalsam Luxury Caviar. Palsam on loodud eeskätt kuivadele, katkistele ja keemiliselt rikutud juustele, kuid on ideaalne kasutamiseks ka näiteks suvel või soojamaareisidel, kus juuksed päikese tõttu kuivemaks muutuvad. Palsami teevad kvaliteetseks kõrgelt hinnatud koostisosad, nagu kollageen, kaaviariekstrakt ja juuste jaoks oluline E-vitamiin. Juuksestruktuuri ebatasasusi ühtlustavad proteiinid parandavad kuumtöödeldud ja keemiliselt kahjustatud juuksekiude, muutes need siledamaks ja läikivamaks.

4. Kaitse juukseid toitva õliga

Ära ei tohiks unustada juuste eest hoolitsemist ka ajal, kui neid soengusse sätitakse või näiteks kuuma sirgendajaga siledamaks tõmmatakse. Enne igat seesugust sättimist või kuumtöötlemist on mõistlik kiharatele pihustada Paul Rivera kuivadele juustele mõeldud toitvat õli Hydra Dream Extra Dry Oil. Paul Rivera on tuntud oma kvaliteetsete koostisosade poolest (nagu eeltoodud šampoon või juuksetriitment). Ka juukseõlis on kasutatud shea-võid ja argaaniaõli, mis mõlemad on suurepäraseks arstiks, ravimaks tuhme ja väsinud juukseid. Näiteks vahetult enne soengusse sättimist annab juukseõli kasutamine soengule siledama ja säravama lõpptulemuse, kuumtöötlemisel aitab aga tagada juuste vajaliku niiskustaseme.

5. Toitu tervislikult

Ja viimase nii-öelda lisanipina tasuks oma juustele mõeldes teada sedagi, et juuksed koosnevad proteiinist – seega on ilusate ja tervete juuste puhul üheks märksõnaks ka tervislik toidulaud.

Suure valiku erinevatest juuksehooldustest leiab alati naiste poolt armastatud number üks ilukaubamajast Macta Beauty.

Jaga
Kommentaarid