Windproofi kollektsioonist leiad villaseid tuulekindlaid kampsuneid nii naistele kui ka meestele. Kollektsiooni iseloomustab spetsiaalne tuulekindel vooder, mis sind ka kõige külmemate tuuleiilide eest kaitseb.

Puuvillane aluskiht

Puuvill on pehme, hingav ja hüpoallergeenne looduslik kiud. Puuvillased riided sobivad hästi kihilise riietuse esimeseks kihiks, sest need aitavad niiskust nahalt ära juhtida ja hoiavad sind kuivana. Niisked riided vastu keha ei ole kuigi mõnus ja külmatunne tekib nii üsna kiiresti. Riided, mis on otse sinu naha vastas, näiteks alussärgid, püksid või pesu, võiksidki just sellepärast alati olla puuvillased. Lisaks on puuvilla üsna lihtne hooldada, mis muudab selle mugavaks igapäevaseks valikuks. Laia valiku stiilseid ja mõnusaid aeglase moe põhimõtete järgi valmistatud puuvillaseid sviitreid, kampsuneid ja särke leiad e-poest www.nautical.store.

SVIITER ROLF, 100% orgaaniline puuvill

SVIITER EINO, 100% orgaaniline puuvill

SÄRK BOSUN, 100% puuvill

SVIITER GERTRUD, 100% puuvill

T-SÄRK BADGE naistele ja meestele, 100% puuvill

Kanna oma riiete eest õigesti hoolt

Villased ja puuvillased riided on küll vastupidavad ning kestavad aastaid, aga seda vaid juhul, kui nende eest korralikult hoolt kanda.

  • Ära pane kunagi villaseid ja puuvillaseid esemeid kuivatisse! Kuivati kõrged temperatuurid ei mõju looduslikele kiududele hästi, riided võivad kokku tõmbuda ja kiiremini kuluda.

  • Pese kudumeid ja puuvillaseid särke madalal temperatuuril. Liiga tuline vesi võib riideid kahjustada ja põhjustada nende kiiremat kulumist.

  • Villaseid kudumeid ei tasu riidepuule riputada. Kudumeid soovitatakse hoida voldituna sahtlites, sest nii püsib nende kuju kõige paremini.

Sooja hoidev villane kiht

Vill seevastu on suurepärane isolatsioonimaterjal. See on soe, laseb õhku läbi ega märgu kiiresti. Villased riided võivad mõnede inimeste jaoks olla küll sügelema panevad, kuid õnneks on olemas erinevaid villatüüpe ja mõned on pehmemad kui teised (näiteks meriinovill või alpaka), nii et kindlasti leiab igaüks midagi, mis talle meeldib. Vill on ka looduslikult tulekindel, seega võib see olla ohutum valik riietele, mis võivad puutuda kokku sädemete või lahtise tulega. See omadus teeb villastest kampsunitest suurepärased matkariided. Vali nii matkamiseks kui ka pidulikumateks sündmusteks sobivad soojad kudumid endale ja oma lähedastele Nautical Partners Shopist.

SIV WINDPROOF, 80% vill

SVIITER TUULA, 100% meriinovill

SVIITER GÖRAN, 100% meriinovill

SVIITER NIKLAS ROLLNECK, 100% meriinovill

Tipptasemel kvaliteet

Kõikide Holebrooki toodete puhul võid olla kindel, et tegemist on maailmatasemel materjalidest valminud esemetega.

Holebrooki jaoks on oluline, et kõik nende riided oleks vastupidavad, kvaliteetsed ja keskkonnasõbralikud. Seetõttu kasutavad nad materjale, mis kannavad globaalselt tunnustatud kvaliteedimärki (Global Organic Textile Standardi sertifikaat), mis tagab, et tekstiil on toodetud keskkonda kahjustamata.

Lisaks tekstiili sertifikaadile on Holebrooki villastel toodetel ka Woolmarki sertifikaat, mis on üks maailma tuntuimaid kvaliteetse villa autoriseeringuid. Woolmarki sertifikaat on sünonüüm esmaklassilisele tootele. Sertifikaat tagab muu hulgas selle, et villas ei ole kahjustatud kiudusid, mis omakorda pikendab riiete eluiga.

Jaga
Kommentaarid