Katy Perry 1960ndate stiilis soeng ja tugev lainerijoon on modernselt katylikud.

Saoirse Ronani loomulikus jumestuses domineerib klassikaline lainerijoon – kõik on jäetud lihtsaks, et kaunid kõrvarõngad ja kleit saaksid esile tulla. Puhas ja elegantne üldmulje.

Jennifer Lopezi kollast kleiti kaunistasid veripunased huuled ning kaunis jume. Kuigi staar on punase vaiba üritustel kandnud tihti ülespandud soengut, loovad lahtised juuksed temast veelgi nooruslikuma mulje.

Mida on vaja perfektseks jumestuseks? Rooney Mara teab, et oluline on rõhutada oma loomulikku ilu – miski muu ei too tema rohelisi silmi paremini esile kui punane huulepulk!

Olivia Wilde kasutas silmameigi puhul bordoopunast tooni – sama tooni oli ka tema kleit. Ekstrapunktid seksikalt madala ja sasise soengu eest.

Kate Boshworth jumestus on kui täiendus tema ehetele – kleidi dekoorile ning kõrvarõnagstele. Hõbedalt helkiv lauvärv, õhetavad põsed… Maksimumtabamus!

Cate Blanchetti soeng ja kleidi lahtine seljaosa on lummavalt naiselik kombinatsioon. Heleroosa huulepulk lisab näitlejatarile tubli annuse nooruslikkust.

Eva Longoria ei hooli sellest, et trendipildil domineerib nude-jumestus – tema eelistab intensiivset suitsusilma, topeltannuses kunstripsmeid… Tulemus on evalongorialikult glamuurne.

Fotod: Scanpix