Kõik, kel on lokkis või lainelised juuksed, teavad, et see, kuidas juukseid lõigatakse, mängib väga olulist rolli selles, kas jääd tulemusega rahule. Kui lokkis juuksed on märjad, on väga raske määrata, kuidas lõikus peale föönitamist välja kukub. Kuivalt lõigates on juuksuril parem ülevaade sellest, kuidas lokid loomulikult hoiavad ja ta võib tegutseda nii, et iga lokk ilusti langeks ja perfektselt paika saaks.

2. See võtab vähem aega

Oled märganud, kuidas peale juuste lõikamist ja nende kuivatamist peab juuksur uuesti käärid välja võtma ja lõikust kohendama? Kuivlõikus elimineerib topelttöö tegemise, mis tähendab, et pead salongis veetma vähem aega ja saad oma kiire elutempo juurde sujuvamalt naaseda.

3. Õrnem sinu juustele

Märjana on juuksed õrnemad ja elastsemad, eriti kui need on õhukesed või keemiliselt töödeldud. Seega võivad need kergelt murduda, kui neid märjalt lõikuse jooksul pidevalt kammitakse. Kuivlõikuse käigus kaotad vähem juukseid, mistõttu on see eriti hea lahendus neile, kes muretsevad juuste õhenemise või murdumise pärast.

4. Turvalisem valik

Märjana on juuksed välja veninud ja paistavad pikemana, kui need lõpuks kuivana on. Kui juukseid lõigata kuivalt, saab juuksur lõigata just nii palju, kui klient soovib ning vältida möödarääkimisi ja potentsiaalset šokki, sest tulemus on jooksvalt jälgitav.

5. Täpne tulemus

Kuivlõikust tehes on juuksuril reaalne ülevaade sellest, kuidas juuksed liiguvad, kus need on raskemad ning kus ja kui palju on tegelikult vaja lõigata. See on eriti oluline õhukeste juuste puhul, kus lõigata tuleb nii palju kui vaja, ja nii vähe kui võimalik. Samuti näeb sel moel katkiseid otsi palju selgemalt.

6. 100% sinu järgi

Kui juuksed on märjad, siis paljud juuksurid teevad teatud liigutusi, mida neile antud soengu tegemiseks koolis on õpetatud. Kuivlõikus on aga iga kliendi järgi eraldi loodud individuaalne lahendus. Juukseid lõigatakse silma järgi ja nii langevad need sõltumata tuule suunast ikkagi sellisesse soengusse, nagu juuksur on lõiganud.

Allikas: Harper's Bazaar