Jennifer Lopez tõestab, et lohvakad püksid ei kuulu vaid rannarõivaste hulka. Pane need paari kõrgete kontsadega ning stiilne look on loodud. Sel suvel on eriti populaarsed ka festivalistiilis lilleliste mustritega püksid - valik on lõputu!

Need lasevad sinu jalgadel hingata, paljastavad kauni pediküüri ning on ülimugavad. Vajad sa veel põhjendusi, miks neid just nüüd kanda? Supermodell Alessandra Ambrosio on sandaalide mugavuses juba veendunud.


Foto: Vida Press

Sel suvel toimub tõeline õlgu paljastavate pluuside võidukäik! Üliseksikas riideese sobib nii randa kui glamuuriüritusele. Ka Kourtney Kardashian hindab moodsat multifunktsionaalsust.


Foto: Vida Press

Trikoo pole enam ammu vaid väikeste laste lemmik rannarõivas. Viimastel aastatel on brändid hakanud üha enam looma avaralõikelisi ja põnevaid trikoosid. Khloe Kardashian ja Kendall Jenner on oma lemmikud juba leidnud!


Foto: Vida Press

Millal siis veel, kui mitte nüüd? Mustrid, värvid, kergus ja õhulisus - ideaalse suveriietuse tähtsaimad märksõnad. Modell Rosie Huntington-Whiteley on valinud paabulinnu sulgedest inspireeritud kleidi ja me tahame juba teada, kust ta selle leidis?


Foto: Vida Press