2. Kasuta säravaid aksessuaare. Selline kombinatsioon sobib iseäranis hästi ööklubisse – vali säravad kõrvarõngad või kaelakee, mis kunstvalguse käes kaunilt helgib. Glamuursele välimusele annavad lihvi kõrge kontsaga kingad või saapad ja särav peokott.

3. Loo erinevaid kihte. Praeguse hooaja lemmik! Sea väikese musta kleidi peale kohev kudum või proovi kleidi alla sobitada rullkaelusega sviiter või klassikaline triiksärk.

4. Vali madalad saapad. Kui soovid kleiti kanda päevasel ajal, siis jälgi, et see ei oleks liiga paljastav – pole midagi veidramat, kui naine, kes kannab päeval pidulikku kokteilikleiti (miks?!). Vali kleidi juurde hoopis kardigan ja pika säärega madalad saapad. Selline kombinatsioon on just õige doos päevasele ajale kohasest ametlikkusest ning võrratust naiselikkusest.

5. Kanna koos pükstega. Muidugi ei pea kleidiga vaid sukki kandma, sobita kleidi juurde hoopis püksid! Sa ei saa eksida, kui valid kleidi, mille pikkus ulatub põlvedeni ja valid juurde stiilsed aksessuaarid (sametist kingad, põnevad ehted vms).

Allikas: Pure Wow