Trendikad ruudud

Mustritest on praegu populaarsuse tipul ruudud, mida kasutatakse nii suure kui väikesena. Ruudud on kõikjal – kohtab ruudulisi ülerõivaid, ülikondi, pintsakuid ja pükse. Et ruudumustri näol on tegemist ajatu mustriga, sobivad kõik need ruudulised esemed kandmiseks ka siis, kui trendilaine on taandunud.

Valentino sügis-talvise kollektsiooni stiilinäide – mitmevärviline ruudumantel.


Foto: Bulls

H&M Studio selle hooaja üks “peategelasi” on samuti ruuduline mantel, siin aga on ruudud väikesed. Et rõsked talveilmad sulle liiga ei teeks, kasuta alati sooje aksessuaare, näiteks mässi endale ümber suur sall.

Kes eelistab ülerõivaste puhul klassikalist joont, kuid päris klassikalist mantlit kanda ei soovi, eelistagu efektse aaskinnitusega mantlit. Ruutude eest boonuspunktid! Zara, 129.-


Kohustuslik kudum

Meie laiuskraadid seavad riietusele olulised piirid ja talvel ei saa kudumitest ja teistest soojadest riietest üle ega ümber. Selle hooaja moeetendustes nägime palju selliseid kudumeid, mille puhul tundub, et need oleks justkui kandjale mõne numbri võrra suured – nende juurde kuuluvad ka selgelt liiga pikad (samas on need heaks alternatiiviks kinnastele!). Külma ilmaga mahub selliste alla ka lisakiht riideid!

Raf Simons seob kaks hooaja hitttrendi – punase värvi ja näiliselt kandjale liiga suure tegumoe.


Foto: Bulls

Kui maksisuuruses kudumid sulle ei meeldi, kanna midagi šikimat – näiteks sellist veinipunast klassikut. Baltman, 99,90


Ihkad midagi põnevamat, kuid eelistad pigem klassikalist stiili? Vali v-kaelusega kvaliteetne (ja soe!) kudum. Marc Jacobs, 605.- (mrporter.com)


Moesõdurid

Üheks selle hooaja lemmikteemaks meestemoes on kindlasti militaaria – ja seda juba mitmendat aastat järjest. Militaarteemat on interpreteeritud väga erinevalt ja see laieneb nii üle- kui ka igapäevastele rõivastele ning mis seal salata, see tugev teema sobib kõige paremini iseloomuga meestele.

Balmain jätkab militaarteemadega ka saabuval kevadel.


Foto: Bulls

Ei, militaarteema ei tähenda vaid liialdatud “paguneid” ja muud säärast – selline kaherealine pintsak sobib suurepäraselt šiki ja asjaliku komplekti juurde. Balmain, 1439.- (mrporter.com)


Musta ja tumerohelise kombinatsioon viitab samuti mehelikule sõjaväeteemale… Selline soe ja praktilise varrukataskuga täiendus sobiks küll iga mehe garderoobi! Diesel, 179,99 (Kaubamaja)

Külma ilma lemmik

Üleriietest on trendipildil kõige enam esindatud need kaks – kunstkarusnahast kasukas ja puhvis sulejope. Kui esimene nõuab väljakandmiseks erilist oskust, siis küllap leidub teine iga mehe talvises garderoobis. Ja me ei tea mitte ühtegi põhjust, miks sa seda sooja, kerget ja ülipraktilist eset mitmeid aastaid järjest kanda ei võiks! Kui oled just uue talvejope otsinguil, võta ette poetuur – praegu toimuvate allahindluste käigus võid saada kvaliteetse jope sadu eurosid soodsamalt kui muidu. Ringi tasub vaadata ka spordipoodides.

Dior Homme kollektsioonis on sulejope võtnud juba mantli kuju. Lisaks on see heaks näiteks, kuidas esmapilgul sportlikku sulejopet võib kanda ka igapäevaselt asjaliku rõivastuse osana.


Foto: Bulls

Kuidas oleks jopega, mille saad tõmmata üle pea selga… nagu sportliku pusa? Zara, 29,90

Kui sulle liiga puhvis joped ei meeldi, siis kaubanduses on saadaval ka laias valikus “rahulikuma joonega” variante. Bugatti, 379.- (Kaubamaja)


Allikas: Laupäevaleht LP