Eriline argipäev

Põnevad varrukad tõusid päevakorda tegelikult juba eelmisel hooajal, kui moelavadel esitleti arvukalt ülipikkade varrukatega pluuse ja kampsuneid. Nüüd, kevadel on moodsad varrukaid sõna otseses mõttes lõputult – need on kas kellukakujulised, edevalt puhvis või hoopiski näiliselt sootuks olematud (näiteks keebikujuliste rõivaste puhul). Variante on lõputult ja see tähendab vaid suuremat vabadust komplektide moodustamisel. Kui tahad rohkem silma paista, vali midagi dramaatilisemat, kui aga pigem mitte, vali vaid õrnalt rõhutatud varrukaosaga rõivas.

Kodumaine moemaja Iris Janvier rõhutab kevadkollektsioonis just silmapaistvaid, kergelt kroogitud varrukaid.


Põnevate varrukatega kleite armastavad ka kuulsused. Eelmisel kuul väisas näitleja Leighton Meester New Yorgi moenädalat just sellises Prabal Gurungi kleidis. Foto: Bulls

Punane on üks selle hooaja lemmikvärvidest ja lisades sellele põneva aktsendi näiteks lehviva varruka näol, tabadki otse kümnesse. Lisa veel oma lemmikehe ja oledki minekuks valmis. Tara Jarmon, 219.- (kaubamaja.ee)


Midagi aegumatu musta armastajatele! See on “väikese musta” üks praktilisemaid ja aegumatuid versioone, olles samal ajal ka oi-kui-trendikas. Roksanda, 1075.- (netaporter.com)


Kui õlgu paljastavad pluusid ja kleidid olid suureks trendiks juba eelmisel suvel, siis nüüd on need endiselt jõuliselt trendipildis sees ent lisandunud on veel ka satsid varrukatel. Kanna päeval kinnisema kaelusega, õhtul ja suve saabudes lükka aga õlad paljaks. Zara, 29,95


Erilisteks puhkudeks

Rõhutatud varrukad sobivad kaunistama ka pidulikke rõivaid – nägime seda ju ka presidendi vastuvõtul, kus arvukad daamid seda kleitide valikul silmas pidasid. Pidulike riiete puhul on mänguruum varrukate osas veelgi laiem, lubades katsetada erinevate kangaste, pikkuste ja tehnikatega. Ka siit leiab iga stiili eelistaja kindlasti oma lemmiku.

Prabal Gurung rõhutab maani ulatuvaid varrukaid kauni plisseega. Foto: Bulls


Lacoste'i moemaja stiilinäide – “varrukad” nagu keebil! Foto: Bulls


Heidy Purga kandis presidendi vastuvõtul Karolin Kuusiku loodud kleiti, mille erivärvilisi varrukaid ilmestas õlalt langev keebiosa. Foto: Karin Kaljuläte


Ülikonnas naine on äärmiselt sikk, eriti, kui klassikalist pintsakut on interpreteeritud trendikal moel. Ideaalne efektsete käevõrude kandmiseks! Alice+Olivia, 515.- (netaporter.com)


Naiseliku lille- ja loodusmotiividega kleit, millel on varrukaid rõhutatud vaid õige pisut. French Connection, 179,99 (kaubamaja.ee)


Lilli Jahilo värskest kollektsioonist päris siidkleiti kaunistavad kellukakujulised varrukad. 699,99 (Kaubamaja)


Allikas: Laupäevaleht LP