„Üks asi, millest ma pole aru saanud, on moe obsessiivne sidumine ainult noortega. Mind on elus innustanud just tugevad, intelligentsed ja tihti mitte esimeses nooruses naised, kelle salapära peitub just nende enesekindluses,“ ütles Frida Jõe.

Ivo Nikkolo peadisaineriks saab alates septembrist Britta Laumets, kes on brändi heaks töötanud kuus aastat. Britta sõnul ei ole oluline mitte ainult see, kuhu liigub mood, vaid kuhu on liikumas maailm. „Ivo Nikkolo jaoks on oluline tabada olulisi muutusi ühiskonnas, et anda neile omapoolne tõlgendus läbi moeloomingu," lisas Britta Laumets ja tõi näiteks, et moemaailmas üha laiemalt leviv loungewear/athleisure trend on omamoodi vastuseks moodsa naise muutunud elurütmile, kus töö, vaba aja ja sportimise vahelt on kadunud traditsioonilised piirid, mistõttu on tekkinud vajadus kanda rõivaid, mis sobivad kiire ja mitmekesise elustiiliga. "Endiselt lähtume aegalase moe põhimõtetest, aga tahame senisest veelgi enam tuua Ivo Nikkolo kollektsioonidesse värskust ja uutmoodi mõtlemist,“ lisas Laumets.

Senine Ivo Nikkolo disainer Margot Vaaderpass alustab sügisest õpinguid Londonis Royal Collage of Art moedisaini magistriõppes, mis kuulub moeekspertide hinnangul maailma kahe parima moedisaini kursuse hulka ning kool on hinnatud parimaks kunstiülikooliks maailmas. Margot Vaaderpass on töötanud Baltikas alates 2013. aastast, alustades Ivo Nikkolo praktikandina ja jätkates Montoni disainerina, 2016. aastast töötab Margot Vaaderpass Ivo Nikkolo disainitiimis. Eelmisel nädalal jõudis Eesti, Läti ja Leedu poodidesse Britta Laumetsa ja Margot Vaaderpassi koostööna loodud Ivo Nikkolo sügis/talv 2017 kollektsioon, oktoobri lõpus esitletakse Riia moenädalal aga andeka disainiduo loodud Ivo Nikkolo kevad/suvi 2018 kollektsiooni.

Margot Vaaderpassi sõnul on Ivo Nikkolo disainimeeskonnas töötamine andnud talle hindamatu kogemuse ning ilma kahtluseta oli selle meeskonnaga liitumine ühe suure unistuse täitumine, kuid uued unistused ootavad püüdmist. „Hirm palli väravast möödalöömise ees on rohkem kartmist väärt, kui möödalöödud värav. Usun, et unistused on edasiviiv jõud. Kui juba tantsukingad jalas, on palju suurem võimalus, et elu sulle diskopalli keerlema paneb. Soovin kõigile ilusaid unistusi ja julgust neile võimaluse andmisel,“ lisas Vaaderpass.