Tee peanaha lähedal asuvad juuksed veega märjaks. Jaga juuksed kolmeks ja siis veel omakorda kaheks. Keera saadud salgud eraldi suurte lokirullide peale ja kuivata igat rulli fööniga umbes 30 sekundit. Oota kümme minutit, et juuksed lõplikult kuivaks. Eemalda rullid ja voilà – milline suurepärane ja kohev kergelt lokkis föönisoeng! Kui soovid, kasuta ekstrakohevuse saavutamiseks lisaks kuivšampooni või juuksepuudrit.

Kohevam hobusesaba

Tee hobusesaba ja kinnita see juuksekummiga. Soovi korral võid juuksekummi ümber keerutada ka juuksesalgu – nii, et kummi ei jääks näha. Jaga hobusesaba kaheks – ülemiseks ja alumiseks salguks. Nüüd kinnita pealmise salgu alla, hobusesaba juurele juukseklamber. Tupeeri see salk kergelt ning lase alumise peale kukkuda. Kohevust tundub kohe poole rohkem olevat!

Puuderda

Su juuksed on veidi välja kasvanud, kuid aeg juuksuri juurde on alles mägede taga? Nüüd on just õige aeg katsetada spetsiaalset juuste väljakasvu peitma loodud spreisid ja lauvärvi-laadseid juuksetooteid. Nii katad juuksejuured kui võluväel värske värviga ja juukseid tundub peas ka rohkem olevat! Kui oled eriti julge, katseta värviliste juuksepuudritega.

Allikas: H&M Magazine