Alati ei pea lehvima ringi särtsakas ja pimestavas lillelises kleidis. Päevale võib väheke naiselikku leebust anda ka helges toonis kimonoga. Nümphi helesinist kimonot sobib ideaalselt kanda pükste ja särgiga või lihtsa lõikega kleidikesel.
Loomamustrite võidukäik ei rauge moemaastikul veel niipea. Kui garderoobis veel ei ole, siis tasub sinna muretseda mõni sebra- või leopardimustriga rõivaese. Kindla peale minek on allapoole põlve ulatuv trench-mantel, millega võib nautida kevadet ja julgelt tervitada ka sügistuuli.

Üks ilusamaid viise naiselikkust rõhutada on kanda kleiti. Kevadmood ei pane sel aastal sugugi piiranguid, päevakorras on kõiksuguste mustrite ja piltidega, lillede ja ruutudega rõivad.

Naiselikku meeleolu tasub üleval hoida terve nädala, mitte ainult mõeldes, mida sõbrannade või kallimaga kodunt väljas aega veetmas kanda. Meil on üks nägu ja tegu, mida rõhutada ka ärikohtumistel, koosolekutel või kontoris asju ajades. Parimad rõivad on need, mis justkui imeväel õhtu saabudes pidulikuks muutuvad.

Lapimustriga lillelist kleidikest on mugav tööl kanda. Piisavalt pikk allapoole põlve ulatuv A-lõikega seelikuosa lubab vabalt liikuda ja viskooskangas on seljas pehme. Õhtu saabudes pane juurde lopsakad ehted, põlvini ulatuvad saapad või kontskingad ja seiklused võivad alata.
Mitte ainult lilled! Sel kevadel võib seljas kanda ka džunglit ja troopikat. Moelooja Perit Muuga on roheliste lehtede vahele peitnud konnakesed. Selline hõlmikkleit teeb tuju heaks nii kolleegidel kontoris kui ka õhtuse kontserdi kaaslasel.

Kevadel võib ranged viigipüksid ja pliiatsseelikud kappi puhkama jätta ja asju ajada tviidis või laias kunstist inspireeritud seelikus.

Me ei tea, kas tviidkostüümide ema Coco Chanel kiidaks praegu oma moemaja loomingu heaks või mitte, aga see naiselik kostüüm ei lähe ilmselt kunagi moest, vaid saab üha täiendusi ja uuendusi. Jaki alla sobib nii valge triiksärk kui ka õrn pitspluus.

Meenutades legendaarset moeloojat Coco Chaneli, võiks iga naise kapis olla tviidkostüüm, mille alla panna kas valge T-särk või pitsiline bodi. Vahetanud mugavad kontorijalatsid kontsaga kingade vastu ja heitnud õlgadelt jaki, võib juba ka kohtingule minna!

Keira Knightley saabus Chaneli moešõud vaatama lillas tviidkleidis, mis on soe ja ülimalt naiselik. Üllatava detailina oli näitlejanna pika kleidi alla sobitanud kollased sametkingad. Ilus värvikooslus!
Punane ei lähe moest ka sel aastal. Naiselik naine kappab seda kirglikku tooni kandes talvest kevadesse, suvesse ja ka sügisesse. Pariisi moenädalal esitletud Valentino kollektsioonist saab pükste armastaja tublisti stiiliinspiratsiooni! Pükste peal sobib kanda ka pikemat kleiti või lõhikuga seelikut. Muide, praeguse ilmaga lisab kihiline riietus omaette annuse soojust.
Ka sportlikuma stiili austajad saavad näidata oma õrna poolt. See Zara kleit ei paista oma erksa tooniga kilomeetrite kaugusele, vaid üllatab printmustriga.

Sel kevadel on moes igat tooni kollane. Kroogitud varrukatega lilleline kleit sobib teatrisse, kohtingule või kokteiliõhtule. Lipsu seotud vöö rõhutab kenasti pihta ja üle-põlve-pikkus teeb jalad sihvakamaks.