Aivar Antonio Lätt, Baltmani peadisainer
Minu hetkelemmikuks on kujunenud Signe Seebid näovõie härradele. Suurepäraselt toniseeriv ja nahka rahustav toode, eriti mõeldes meie 9 kuu halva suusailma peale. Kasutasin seda tubli nädala ning see hoidis ja kaitses nahka terve päeva, mitte alla andes isegi välitingimustes tavapärasemalt külmema ja tuulisema ilma korral. Vaieldamatuks plussiks on ka sinuga kaasas käiv õrn sidruni- ja patšuli aroom, mis esimest korda kasutades pani mõtlema, et äkki on lähedusse tekkinud mõni hea Tai söögikoht.

Indrek Vaheoja, saatejuht
Acqua di Parma Colonia Club - piisavalt karge lõhn põhjamaise vaoshoitud mehe jaoks, ei olnud liiga lääge, miski ei häirinud.
Nurme huulepalsam meestele - väga vajalik toode vastu karmi sügist ja talve. Niisutas meeldivalt, ei jätnud paksu rasvast kihti huultele, vastupidi - isegi pärast söömist oli huultel tunda õrn ja meeldiv kaitsekiht. Lõhn samuti piisavalt neutraalne.

Anu Saagim, Elu24.ee peatoimetaja
Dr Irena Eris Institute Solution High Restore Night Cream, taastav ja pinguldav öökreem – pehme, sametine, turgutav. Minu näonahk sõi seda kohe isukalt ja mõnuga. Mõjus nahale nagu öine ravihooldus.
Matis Combleur Progressif Visage Rides et Ridules, kortse täitev kreem – seda vallatus süstlakujulises pakendis kreemi kandsin isegi käekotis kaasas, et päeva jooksul näonahka turgutada, imeliselt hästi toimis silmaümbruse kortsude puhul.

Õnne Rudi, jumestaja
L'Occitane Amande Velvet Balm mandli kehapalsam - seda firmat ei ole sattunud eelnevalt kasutama ja seetõttu oli katsetamine eriti põnev. Kõnealune kehakreem oli igati mõnus, paks ja tummine, jättes naha siidiseks. Kohe peale kandes meenus olukord, kui saabudes talvisesse Eestisse soojalt lõunamaalt, otsin paaniliselt niisutavat kreemi kuivale ja kestendavale nahale. Vaat selline kreem oleks kohe ideaalne - niisutab, toidab ja poputab.

Riina Põldroos, moedisainer
YSL Gloss Volupte Tint-in-Oil huuleläige – uudne koostis, väga hästi püsis peal. Minu üllatuseks puudus huuleläikele omane kleepuv tunne, mis mind varem hoidis läigete kasutamisest eemale.
Turbliss Bioaktiivne turbamask 24K kullaga – turvas ja kuld koos, tundus mulle väga põneva kooslusena. Kerge kasutada ja nahk oli peale maskitamist rõõmus ja õrnalt õhetav.

Liis Lemsalu, laulja
Herra Protect Hair Perfume kaitsev juukseparfüüm – hea leid, kasutasin tavapärase parfüümi asemel. Meeldis, kuidas tundsin terve päeva jooksul enda ümber hõljumas magusat, samas värskendavat aroomi.
Madara Bio-Active Deodorant, bioaktiivne deodorant - ei ärrita nahka, ei jää riietele ja higilõhna ellimineeris täielikult! Sellist 100% looduslikku toodet olen otsinud kaua, testitud laval lauldes ja tantsides.

Helen Heinroos, juuksur-koolitaja
Giordani Gold Bronzing Pearls puudripärlid - täitsa meeldiv toode, mis võiks olla iagapävane abimees kosmeetika kotis. Hea 2in1 päikepuudri/põsepuna pärlikestega on ideaalne toonitada oma põski. Ei ole liiga tugev ega ka liiga hele.

Krõõt Tarkmeel, fotograaf
Kiehl's Iris Extract Activating Essence Treatment vedelkontsentraat, esimene samm nahahoolduse rutiinis - imendus mõnusasti ja on minu rõõmuks õli- ning parabeenidevaba.
L' Occitane greibi ja rabarberi kätekreem – selle firma kätekreeme olen fännanud juba pikalt nende mõnusa imendumisvõime ja meeldivate aroomikombinatsioonide tõttu. Sama ka selle tootega.

Tiina Kruus, peatoimetaja
Talika bioensüümidega mask dekolteele oli sedalaadi toode, mida tihti testima ei juhtu. Nahk jäi peale testimist õhetama, mis andis lootust, et toode toimis. Järgmisel hommikul leidis ootus kinnitust – dekolteepiirkonna õrn nahk oli ühtlasemat tooni, sile ja elastne.

Joiki noorendav silmakreem imendus laitmatult, jättes heljuma kerge ravimtaimearoomi. Kreem ei mõjunud raskelt ega rasvaselt, vaid täitis antud lubaduse kortsukesi siluda ja silmaümbrust helendada.