Angelina Jolie

Seda lugu mäletame me kõik. Brad Pitt ja Jennifer Aniston olid viis aastat Hollywoodi lemmikpaar, aga aastal 2005 nad lahutasid. Ringlema hakkasid kuulujutud, et põhjuseks oli Brad Pitti afäär filmi „Härra ja proua Smith“ kaasnäitleja Angelina Joliega. Paar ise on väitnud, et neil ei olnud salasuhet, aga tunnistavad, et armusid filmimise ajal teineteisesse. Brad ja Angelina abiellusid 2014. aastal ülisalajasel tseremoonial, millest võttis osa nende kuus last.

Gisele Bündchen

Kui supermodell Gisele Bündcheni ja ameerika jalgpalli mängija Tom Brady suhe 2006. aastal algas, oli Tom alles koos näitleja Bridget Moynahaniga. Ühe suhte algus ja teise lõpp leidsid mõlemad aset detsembris ja kattusid teatud määral: veebruaris 2007 avalikustas Bridget, et on kolmandat kuud rase, ja sünnitas augustis Tomile poja. Tom ja Gisele abiellusid salaja aastal 2009 ning neil on kaks last.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ja Marc Anthony abiellusid juunis 2004, kõigest viis kuud pärast seda, kui Marci tollane naine, endine Miss Universum Dayanara Torres lahutuspaberid esitas. Kuigi pole kindlaks tehtud, et Jennifer mängis nende abielu lõppemises rolli, näitab sündmuste ajaline järjestus, et ta alustas suhet Marciga pea kindlasti siis, kui too oli alles abielus. Kümme aastat hiljem Jennifer ja Marc lahutasid.

Julia Roberts

Julia Roberts alustas aastal 2000 filmi „Mehhiklane“ võtetel suhet kaameraoperaatori Danny Moderiga, kuigi Julia oli tollal koos näitleja Benjamin Brattiga ja Danny abielus jumestuskunstniku Vera Steimbergiga. Ent ometi abiellusid nad kaks aastat hiljem, on endiselt koos ja neil on kolm last.

Antonio Banderas ja Melanie Griffith

Antonio Banderas ja Melanie Griffith olid mõlemad teiste inimestega abielus – vastavalt Ana Leza ja Don Johnsoniga –, kui nad aastal 1995 filmi „Two Much“ võtetel kohtusid ja armusid. Nad abiellusid järgmisel aastal (kõigest kuu pärast mõlema lahutust) ja neil sündis tütar. Antonio ja Melanie olid üks Hollywoodi kõige kauem koos olnud paare, kui nad 2014. aastal teineteisest lahutasid.

Lauren Bacall

Lauren Bacall ja Humphrey Bogart on üks Hollywoodi kuldaja ikoonilisemaid paare, kuid nende suhte algus oli üsna skandaalne. Nad kohtusid aastal 1944 filmi „To Have and Have Not“ võtetel, kui Lauren oli 19 ja Humphrey 44, ja alustasid suhet, kuigi Humphrey oli tollal abielus näitleja Mayo Mathotiga. Lauren ja Humphrey mängisid koos neljas filmis ja abiellusid aastal 1945. Nad said kaks last ja nende õnnelik abielu kestis aastani 1957, mil Humphrey suri.

Britney Spears

Kui Britney Spears armus aastal 2004 oma taustatantsija Kevin Federline’i, oli too kihlatud näitleja Shar Jacksoniga – ning Shar ootas lisaks nende teist last. Sellele vaatamata abiellusid Kevin ja Britney juba samal aastal. Neil on kaks poega, aga aastal 2006 lahutasid nad oma abielu.

Amber Heard

Kuulujuttude kohaselt algas Amber Heardi ja Johnny Deppi suhe aastal 2011 filmi „Rummipäevik“ võtetel, kui Johnny oli alles koos Vanessa Paradisiga, kellega ta suhe oli kestnud 14 aastat. Järgmiseks aastaks oli too suhe läbi ja aastal 2015 abiellusid Johnny ja Amber mehe privaatsaarel, külaliste hulgas Johnny ja Vanessa lapsed Lily-Rose ja Jack.

Camilla, Cornwalli hertsoginna

Camilla Parker Bowlesil ja prints Charlesil oli 70ndatel lühike suhe. Nad läksid aga lahku ja kumbki abiellus ja sai lapsi kellegi teisega – Camilla Andrew Parker Bowlesiga ja Charles printsess Dianaga. Charles tunnistas oma biograafias, et tema ja Camilla suhe sai taas alguse aastal 1986, kui ta abielu Dianaga oli mehe sõnul lootusetult hävinud. Charles ja Diana lahutasid aastal 1992 ning Camilla ja Andrew kolm aastat hiljem. Diana suri traagilises autoõnnetuses aastal 1997 ning Charles ja Camilla ilmusid esmakordselt üheskoos avalikkuse ette aastal 1999. 2005. aastal nad lõpuks abiellusid ja Camillast sai Cornwalli hertsoginna.

Allikas: POPSUGAR