Erinevalt eelmistest aastatest toimub konkurss 12 kategoorias, millest 11 kategooria võitjad valib žürii ja ühe kategooria võitjad jäävad ajakirja lugejate otsustada.

Žüriisse kuuluvad: moelooja Tiina Talumees, ooperilaulja Helen Lokuta, jumestaja Liisa Chrislin Saleh, juuksur Olga Krõlova-Pihl, fotograaf Stina Kase, Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus, veebitoimetaja Helen Kalpus ning ilu- ja moetoimetaja Karolin Kuusik. Meestetooteid testivad ja hindavad telestaar Roald Johannson ja laulja Daniel Levi.

Anne & Stiili blogist saad jälgida, kuidas meie auväärt testijatel läheb. Sel nädalal võitsid testijate tähelepanu näiteks järgnevad tooted:

Roald Johannson:

Mr. Burberry Eau de Toilette

Minu uus lemmik! Miskipärast ei ole see meeldiv ja kaunis pudel minu kätte lihtsalt varem sattunud, kuid nüüd võin ausalt öelda, et sellest on saanud mu üks lemmik (ka minu pruut on vaimustuses). Olen lõhnade suhtes üsna konservatiivne ja truu ühele (maksimaalselt kahele) lõhnale. Viimased 18 aastat on minu vaieldamatu esinumber olnud Chanel „Allure”, ent „Mr Burberry” jõuab sellele väga lähedale. Mul ongi kodus tavaliselt ainult kaks parfüümi – esinumber Chanel „Allure” ja selle järel alternatiiviks Christian Diori „Homme”. Nüüd aga on „Mr Burberry” tõrjunud Diori kindlalt poodiumi teiselt astmelt padavai minema ja ilutseb ise sellel hõbedasel positsioonil.

Nivea Men Creme 

Klassikaline Nivea kreem kogu kehale (sinine purk), millesarnast olen kasutanud juba aastaid. Mina olen tarvitanud pigem Nivea kreemi „Soft” versiooni (valges purgis), aga üllatuslikult pole neil kahel suurt vahet üldse tunda. Minu jaoks on kõige olulisem, et näokreem ei oleks liialt paksu konsistentsiga ja see konkreetne mark ongi väga hea imendumisvõimega ja jätab näonaha mõnusalt pehmeks.

Helen Lokuta:

Macadamia Healing Oil Treatment

Ostan palju juuksehooldustooteid, kuna teatris töötades pean väga sageli pidulikke ja karaktersoenguid kandma ja see koormab juukseid. Ravivad ja hooldavad juukseviimistlusvahendid on mu lemmikud.

Macadamia õli üllatas positiivselt, lõhnas imeliselt ja aitas tõhusalt juuste otste kuivust vähendada. Sageli on õlide probleem sellest, et nad teevad juuksed liiga raskeks ja rasvaseks. Aga peale Macadamia õli kasutamist olid juuksed siidised, kerge läikega.Õli imendus kergesti, andes juustele terve jume. Ka soengut tehes ei olnud probleemi, et lokid oleksid liiga kiiresti välja vajunud.

Èprouvage Gentle Volume Shampoo 

Ideaalne šampoon juustele kohevuse andmiseks. Samuti kiirendab juustekasvu. Meeldiva lõhnaga ja kergesti vahutav. Soovitan kasutada koos palsamiga.

Olga Krõlova-Pihl:

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk

Kerge tsitruseline lõhn ja väga kiiresti imenduv ihupiim, ei jäta üldse kleepuvat tunnet nahale. Nahk jääb mõnusalt pehme.

Coach The Fragrance

Tõeline avastus! Hästi värske, kaasaegne, ehe, annab enesekindlust ja tahet minna seiklema ja avastama uusi maid.