Pannes pilte arvutisse, märkasin, et vau, lihased arenevad ja muskel kasvab. Hea on vaadata paari kuu taguseid pilte ja näha, kui palju keha on nii lühikese ajaga muutunud. Tõesti on tõsi, et trenn teeb ilusaks! Plaanin ikka edasi käia pidevalt trennides kõht-selg-tuhar, Brazil Butt Lift ja BodyPump, kuna tunnen, et minu kehale on need kõige efektiivsemad ning mõjuvad silmnähtavalt hästi. Mulle on hakanud meeldima ka ringtreening, sest seal on vähem inimesi kui rühmatreeningus ja nii on pisut individuaalsem. Mulle meeldib, et kohe saab tagasisidet, mida teed õigesti ja mida mitte. Igal nädalal olen püüdnud proovida ka midagi uut, et jagada muljeid ja saada pisut vaheldust. 

Pika venimise peale jõudsin ära katsetada lõpuks rühmatreeningu nimega YogaFit mida juhendab minu lemmiktreener Mailiis Stolts. Mul on nii kahju, et see trenn nii vara hommikul on, sest maalt sinna õigeks ajaks jõudmine osutus ikka parajaks pähkliks. Iseenesest sarnaneb trenn BodyBalance’ile, aga viimases on ainult venitamine, nii et kes soovib ka pisut higistada, siis on YogaFit ideaalne valik, kuna see koosneb sportimise osast ja venitamise osast. Mulle isiklikult tundus see trenn mõnusam kui ainult klassikaline venitamine, sest natuke sooviks ju lihastele ka tööd anda ja üleliigseid kaloreid põletada. Paljude harjutuste juures polnud ma üldse kindel, et kas ma ikka nii hästi paindun, ja pisut pelgasin jalgu üle pea visata, aga tuli välja, et päris puidust ma siiski tehtud ei ole ja sain harjutusega edukalt hakkama. Kui treeningutega alles alustada, siis on see ideaalne trenn, sest keha saab pisut füüsilist koormust, et harjuda, ja ühtlasi venitatakse kõik kehaosad ära ning siis ei ole järgmisel päeval ka lihasvalu. Sealt trennist sai üllatavalt positiivse laengu, kuna rõõmus treener andis palju energiat juurde. Hea algus päevale, et tühjenenud akusid pisut laadida. :) 

Proovitud sai ka palju kiidetud rühmatreening nimega lihashooldus, mida juhendab Johanna Lepp. See trenn on väga mõnus lihaspingete ja valulike kehaosade jaoks. Pisut meenutas massaaži, aga ainuke vahe on see, et pead ennast ise pallikestega mudima. Trenni lõpus mõtlesin, et miks eelmine nädal keegi ei oleks võinud mulle seda soovitada, kui mul õlavöö ringtreeningust kange oli. See oleks sobinud nagu rusikas silmaauku olnud. Kahju, et see trenn toimub ainult varahommikul, sest peale BodyPumpi või BodyCombatit oleks sinna väga lõõgastav minna. 

Krõõt:

Elu suudab mind vahel ikka väga segadusse ajada. Just siis, kui saan kingiks kauaoodatud perfektsed treeningjalatsid, otsustab universum, et nüüd on vanal kooliaegsel sporditraumal aeg end uuesti näole anda. Kunagi hirmsasti põrutada saanud vasem põlv on oma valudega jälle platsis ning targematelt saan nõu heaga paar kuud jalga mitte üldse koormata ja lasta sellel rahus ja vaikuses olla. Selline ootamatu lõpp siis minu trenniväljakutsele. Vähemalt on mul nüüd riiulis ilusad uued jalavarjud, mis kindlasti motiveerivad uuel aastal õigel hetkel taas treeningsaali naasma. 

Britt:

Niisiis, kaks nädalat on veel väljakutse lõpuni jäänud, aga juba praegu võin öelda, et treeningsaalis tunnen end praeguseks juba väga koduselt ja sel suunal liikumine on saanud kindlaks osaks minu elukorraldusest.  Et üle-eelmisel nädalal oli mul kallal miski haiguspisik ja nädalane paus olude sunnil vajalik, siis selgus, et füüsilise koormuse järele on võimalik lausa igatsust tunda – veel mõned kuud tagasi poleks uskunud, et mu aju üldse millegi säärasega lagedale suudab tulla.

Eelmisel nädalal alustasin siis tasa ja targu tuttava treeninguga BodyPump + Abs, kus sai kere korralikult üles äratatud ja peale seda mitu päeva lihasvalu tõttu robotliigutusi tehtud. See sai ilmselt ka põhjuseks, miks pühapäeval joogatundi minna otsustasin, sest väike venitus tundus tol hetkel igati hea mõttena. Treeneriks oli imekombel Marilyn Jurman – jah, seesama sketšisaatest tuntud daam. Heeringast ei olnud seal tunnis küll haisugi, kuid Veenuse õlad võib endale järjepideva joogatamise teel ilmselt saada küll, sest suuresti ashtanga joogast koosnev kava painutas ja väänas kõikvõimalikud lihased, lülid ja liigesed korralikult läbi ning asendites püsimine nõudis lisaks ka korralikku lihasjõudu. Päris mõnusa keskmise koormusega trenn, kuhu ilmselt jälle lähen, sest kuigi aeroobset hüplemist ja lihasharjutusi olen siiani päris korralikult teinud, siis tasakaalu ja painduvust on ju ühel endast lugupidaval naisterahval samuti tarvis – eriti neil päevil, kui end täieliku puuhobusena tunned.

Jaga
Kommentaarid