Pesudisainer Kriss Soonik-Käärmann

“Kui sa midagi tahad ja selle nimel vaeva näed, on kõik võimalik. Kui ise ei pinguta, ega keegi hõbekandikul sulle juhatuse esimehe kohta too.”

Laulja Luisa Rõivas

“Hästi ellu viidud puudustega plaan on parem kui ideaalselt planeeritud kava, mida ei suuda kunagi ellu viia.”

Kolonelleitnant Margot Künnapuu

“Oluline on töökus, töökus, ennastsalgav töökus.”

Moelooja Tiina Talumees

“Sain üle oma varju hüppamisest täiesti teistsuguse rahulduse. Seda ei ole võimalik osta ühegi raha eest.”

Bravuuritar Anu Saagim

“Olen näinud, kuidas üksainus ebaõnnestumine või kriitika lööb inimesel jalad alt. See on nagu Kalevipoja mõõk jões, kus sa kahlad. Aga mõõka kartes ei tohiks kaldale peesitama jääda, jätta üldse vette minemata.”

Näitleja Henrik Kalmet

“Usun energia jäävuse seadusesse – energia ei teki ega kao, ta võib vaid muunduda ühest liigist teise ning kanduda ühelt kehalt teisele. Ole positiivne ja mine kõigele uuele vastu huvi ja kirega, siis on lootust, et võnge kandub edasi.”

Sündmustekorraldaja Janne Klooren

“Ka pisemate eesmärkide puhul ole valmis mugavustsoonist välja astuma. Muudmoodi pole lihtsalt võimalik. Ja lõpuks on meil üks elu – võta sellest viimast!”

Pesudisainer Kriss Soonik-Käärmann

“Usun, et pead nautima seda, mida teed, ja kui ala enam südant ei toida, tuleb lõpetada. Annan endast iga kord 100%.”

Fitnessisportlane Endla Vaher

“Küsi ja sulle antakse. Iga eduloo taga on hulk higi, pisaraid ning ilmselt ka paras kogus näpuverd. Juuksurile kurtmine sind karjääris edasi ei vii – pane parem eesmärgid paika ja julge küsida. Ole valmis vaeva nägema. Need, kes hõbekandikut ootavad, jäävadki ootama.”

Autor ja teletoimetaja Susan Luitsalu

“Kunagi ei tohi ootama jääda! Sa pead alati tegutsema. Kui ennast liigutad, ükskõik kas mõttega või füüsiliselt, siis sinu elu käib, energia voolab. Kui inimene jääb midagi ootama, ei tule elus muutusi. Paigalseismine on kõige hullem.”

Selgeltnägija Tene Laul

“Ära oota, et miski juhtuks iseenesest. Sa ise pead tegudega märku andma, mida sa soovid arendada. Kui võimalusest kinni võtad, on see sinu sõnum, et oled huvitatud – seejärel avaldatakse järgmine uus liikumissuund kas või mõne vajaliku inimesega kohtumise näol.”

Vaimse vormi ekspert dr Helena Lass

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta jaanuarinumbris.

Jaga
Kommentaarid