Kosmetseutika lipulaev GIGI Cosmetic Labs on tipus püsinud alates 1957. aastast kui meie seast tänaseks lahkunud Eliezer Landau selle asutas. Ettevõtte tähelepanu on algusest peale suunatud teadusuuringutele ja revolutsiooniliste toodete väljatöötamisele. Tänaseks on GIGI Iisraelis professionaalse kosmeetika liider, olles vallutanud 75% turust, lisaks müüakse GIGI tooteid enam kui 30 riigis, aidates lahendada paljusid nahahooldusega seonduvaid komplitseeritud probleeme.

GIGI edulool on mitu põhjust, esimeste seas kõrge kvaliteediga loodusliku tooraine ning uusima biotehnoloogia kooslus. Kõik tooted valmivad Iisraeli farmaatsiatehases AGIS samade reeglite alusel, millega toodetakse ravimpreparaate. Sealjuures oli GIGI esimene ettevõte, kes lülitas oma retseptidesse naharavimite komponente. Toodete kvaliteedikontrolli teostatakse maailma juhtivates teaduslaborites USAs, Jaapanis, Saksamaal, Iisraelis ja mujal, ning kliinilisi uuringuid viiakse läbi tunnustatud meditsiinikeskustes. 

GIGI eripära on lai tootevalik, kus on enam kui 400 tõhusat preparaati, millest 120 on mõeldud koduseks hoolduseks toetamaks salongiprotseduure. Igal aastal lisandub valikusse keskmiselt kaks uut sarja.

Viimase 2 aasta jooksul on turule tulnud mitmeid suurepäraseid sarju, nagu Bioplasma elujõudu andev nahahooldus, mis tagab uskumatu tulemuse! Eriti asendamatu on see enne tähtsündmusi. Saladus peitub biopeptiidides ja GIGI merelisi aktiivaineid sisaldavas NSA5 kompleksis, milles leidub rikkalikult merevetikatest pärit vitamiine, mineraale, polüsahhariide ja rasvhappeid. Hoovuste ja ekstreemse ilmastikuga kohanenud meretaimed annavad nahale noorust, elujõudu, värskust ja puhast ilu. 

Läbi aegade edukaim on aga mandelpiilingute sari Ester C, millele sisuliselt puuduvad vastunäidustused. Ester C õrn kooriv toime sobib igale nahatüübile, sh veetustunud, ketendavale, nõrgenenud immuunsüsteemiga, kuperoossele, seborroilisele, ärritunud jm nahale.

Nutri Peptide sarjas sisaldub aga uus revolutsiooniline peptiidide põlvkond X50 ja PHOTO GLOW, et saavutada nooruslik ja särav nahk. Tegemist on hooldustoodetega, milles looduslikud komponendid on ühendatud tehnika viimaste saavutustega kiirete tulemuste saavutamiseks salongis ning hilisemaks efektiivseks raviks kodus. Sari sisaldab täelikku kompleksi võitluseks naha vananemisega: kõrvaldab pigmendilaigud ja kortsud ning taastab naha tasakaalu, seda niisutades ja toites ning kindlustades optimaalse hoolduse.

Tervel real GIGI toodetel puuduvad analoogid, samas on need asendamatud mitmesuguste nahaprobleemide lahendamisel. Paljud preparaadid on keeruka mitmesuunalise toimega, mis võimaldab neid omavahel kombineerides pakkuda individuaalset lähenemist igale kliendile.

GIGI on algusest peale keskendunud tugevalt just vananemisvastasele kosmeetikale. Ravikosmeetikasarjad on ilmunud viimastel aastatel seda jõulisemalt, nagu antikuperoossed, pigmentatsioonihäirete vastased ja teised tooted. GIGI puhul võib nimetada mitut hämmastavat momenti: unikaalsed patenditud peptiidikompleksid, erakordsed AHA-põhised koorimistooted, uudsed mesokokteilid, mida võib manustada nii süstides, aparaatkosmeetika kui lihtsalt massaaži abil. Tooted on mõeldud kõikidele nahatüüpidele ja seisunditele, muidugi ka koduseks nahahoolduseks.

GIGI toodetega töötavad ilusalongid leiab kodulehelt www.gigi.ee.

Sügismessil Ilu Sõnum 2017 oodatakse külastama boksi C 052, kust leiab GIGI tooteid 20% soodsamalt!

Maaletooja: Dolores OÜ
Koolitused: Tallinnas Tuukri 17, tel 6442440, dolores@dolores.ee

Jaga
Kommentaarid