Moeikoonina ajalukku läinud kuninganna õde, printsess Margaret, kandis pidevalt minikleite. Ja loomuikult olid tema kleidid lühemad, kui kuninganna omad.

Kõige enam rikkus reegleid aga printsess Diana, kes võis tänu oma pikkusele ja figuurile kanda mida tahes. Räägitakse, et printsess oli uhke oma pikkade jalgade üle ja seda põhjusega - ta kandis kõik riided välja. Pärast prints Charles´ist lahutust võis Diana kanda ka tõeliselt kõrgeid kontsasid. Printsessina sai Diana kanda vaid 5-sentimeetri kõrguseid kontsasid, kuid pärast lahutust soovis 178 sentimeetrit pikk Diana kanda vähemalt 10-sentimeetriseid kontsasid.

Kui Dianale anti kõik andeks, siis prints Andrewga abiellunud Fergiele armu ei ole antud. Kuigi tal on minikleidi kandmiseks ideaalsed jalad, on rahvas pannud tema säärejooksu eksponeerimist pahaks.

Cambridge`i hertsoginna Catherine säärejooksu on maailm näinud mitmeid kordi. Peamiselt tema Marilyni momentide pärast, mil tuul on veatu säärejooksuga hertsoginna kleite kergitanud.

Cambridge'i hertsoginna Catherine

Kõik need lood on rullunud Briti meedias taas lahti ja seda lihtsal põhjusel - Meghan kandis Judith & Charles`i 327 naela maksvat kleiti, mis mõjus paljude meelest liiga seksikalt. Kuid ehk mõtlevad kohtumõistjad ümber, kui vaatavad pilte, kus miniga hiilgavad kõik kuningliku perekonna liikmed?

Suusexi hertsog ja hertsoginna "Hamiltoni" esitlusel

LOE KA: Põnev seik: kuidas mõjutas lahutus printsess Diana kontsade kõrgust? Jimmy Choo avaldab saladuse! Loe SIIT.