Leidsin Anne & Stiili ajakirja enda jaoks alles sellel suvel. Seisin ühel kuumal suvepäeval kaubanduskeskuses ajakirjaderiiuli vahel ja vaagisin, mida rannas lugeda. Ja siis köitis mu tähelepanu värviküllane Anne & Stiil. Veetsin terve mõnusa päeva rannas koos ajakirjaga ja sõna otseses mõttes neelasin seda kaanest kaaneni. Ja nii on see kestnud nüüdseks juba viis kuud. Teie ajakiri on põnev, sisutihe, täis kirge, reaalsust, põhjust aeg maha võtta ja lihtsalt olla.

Eriti meeldivad mulle lood reaalsetest inimestest ja nende läbielamistest, elukogemustest, mõtetest.

Oktoobrinumbris paelus mind väga “Minu valu lugu”. Olen ka ise seda valu ja abitust kogenud, tean, kui valus see on. Samas on see hea õppetund iseendale ja aeg oma mõtetega olemiseks. Sellest ka järeldus, et elus ei juhtu midagi ilma põhjuseta. Aitäh teile, et teete õiget asja!

Merle

Vinged naised

Oktoobrinumber pani kaanestaar Nele-Liisi vaatama hoopis teise pilguga, kui olen seda varem harjunud tegema. Õigemini pani ta lahedat isiksust märkama. Tema iseseisvus, töökus ja otsekohesus on nii kaasahaarav ja inspireeriv. Ilusa välimuse taga on tõeliselt äge ja asjalik naisterahvas. Samuti meeldis lugu omapärasest produtsendist Katrinist, mis viis mind otsejoones kino koduleheküljele uuele kodumaisele filmile pileteid soetama. Eestis elavad vinged naised!

Ketlin

Lemmiklood

Ajakiri sai läbi loetud suure huviga ja päris põhjalikult! Oktoobrikuu Anne & Stiil oli taas mõnusalt sisukas. Eriti meeldivad mulle lood psühholoogia vallast nagu sel korral “Minu valu lugu”, mis õpetas otsast alustama raskemal ajal. Samuti artikkel “Jah, sa suudad!” – kokkuvõtted tublide naiste elust, kes vaatamata terviseprobleemidele näitavad, et kõik on võimalik. Väga inspireeriv oli ka artikkel “Edukaks ei sünnita” kuuest naisest, kes oskavad hoida pereelu ja samas ennast teostada väljaspool kodu. Kõnetasid ka lood persoonidest, Nele-Liis Vaiksoost ja Birgit Sarrapist. Muidugi lugesin mõnuga kolumne Stigilt ja Katrinilt.

Helen

Ajakiri täis eneseusku

Oktoobris, mil temperatuur juba harjumatult madal ja päikegi aina madalamalt käib, on üha raskem elada hetkes ja püüda päeva. Enese motiveerimine saab sama vajalikuks kui igapäevane hambapesu. Eneseusku ja edasipüüdlikkust oli ka seekordne ajakiri pungil täis. Mind puudutas väga lugu neljast vaprast naisest, kes raskuste kiuste tegelevad sellega, mida armastavad. Karjäärinaiste lood aga tõestavad ütlust, et otseteed tippu ei ole, teekond selleni võib olla väga käänuline.

Laura

Palju põnevat

Oktoobrinumber oli nii põnev, alustades lisatud ilueriga, lõpetades mahukate uudistega ilu- ja moemaailmast. Kas vaid mulle tundub, et Anne & Stiil läheb iga numbriga paremaks? Tohutult põnev on alati ajakirja avada, teades, et palju toredat ootab ees. Mina alustan ajakirjaga tutvumist kaanepersooni loosse süvenedes. Kui see on läbi, loen kolumne, horoskoopi ja rubriiki “Mees naistest”. Viimases on head mõtteterad. “Kolm nädalat toiduta” oli paras väljakutse ning Ben & Jerry’s on ka minu lemmik;). Artikkel elust tippsportlasega pani mõtlema, kuna mu mehe sugulaste seas on tuntud sportlasi ja oleme sellise elustiiliga kursis.

Malve

Mõnus õhtu

Üle pika aja oli võimalus võtta vaba õhtu, tükk kooki ja teie ajakiri. Ülihea alguse tegi Stig oma kolumniga, naersin nii, et silmad märjad! Järgnesid väga mõnusad artiklid Nele-Liisist ja teistest tugevatest naistest (“Jah, sa suudad!”), kes vaatamata takis­tustele on jõudnud elus kaugele. Lugu tõi pisarad silma.

Alati ajan huviga näpuga järge ka ilu- ja moeteemades. Lõhnadele pühendatud lehekülg oli eriti sobiv, sest olen just uue otsinguil. Lisaks sain lausa nii palju indu, et pärast ajakirja lugemist võtsin kohe ette korraliku kapikorrastamise. Suur aitäh selle eest ja ikka sama hooga edasi, palun!

Kristiine

.
Loosime välja kaks auhinda!
Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili novembrinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri facebook.com/annestiil. 15. novembriks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kaks parfüümi.
.

Carolina Herrera Good Girl Légère (80 ml EdT) avaldab austust tänapäeva femme fatale’ile, tänapäeva kangelannale, kes inspireerib meid olema just need, kes me olla tahame, ning mängima kõiki neid rolle, mida iganes ihaldame. Innovatiivne parfüüm kutsub lõbutsema ja olema veidi üleannetu!

Burberry uus naisteparfüüm Her (30 ml EdP) kannab endas noorte brittide enesekindlat ellusuhtumist ja seiklushimulist vaimu. Parfüümimeister Francis Kurkdjian on loonud parfüümi, mis on energiline ning tulvil puuvilja- ja lillenoote.

Eelmise kuu auhinnad võitsid Merle ja Malve. Palju õnne, võtame teiega ühendust!