Moda Operandi on üks maailma olulisematest veebikaubamajadest, mis lisaks selliste tuntud nimede nagu Balmain, Prada, Victoria Beckham ja Oscar de la Renta müümisele on võtnud südameasjaks uute brändide maailmale tutvustamise.

Ettetellimise ehk pre-order näol on tegu üha enam populaarsust koguva jätkusuutliku ärimudeliga, kus valmis toodetakse vaid konkreetse eeltellimuse saanud mudelid. Just sellisel põhimõttel toimub müük läbi M'O veebipoe.

"Mul on ülihea meel teha taaskord koostööd legendaarse Moda Operandiga ning näha oma loomingut nende veebikeskkonnas müügil. Sellised asjad ei juhtu üleöö, vaid on pikaaegse pühendumise ning tiimitöö tulemus. M'O kaudu jõuavad meie tooted klientideni Torontost Hong-Kongini ja üle terve USA. Väga muljetavaldav, mis võimalusi veebikaubandus ühele väiksele brändile pakub. Olen tänulik ja rõõmus, et meie hoole ja armastusega loodud kleite hinnatakse globaalselt."

Lilli Jahilo brändi esindaja Dubais, Reet Kivi, lisab: "Uusim kevadsuvine kollektsioon on moemaailma tippudega ühes hingamises, mida tõestab äsja lõppenud moenädalatel nähtu. Ka nn modest fashion trend, mis araabiamaadest alguse saanud ja üleilmselt üha rohkem hoogu juurde saab, on Lilli Jahilo kollektsioonides alati esindatud olnud. Superkollektsioon, mis oma efektsete statement mudelitega kõnetab naisi Lähis-Idast Ameerikani."

'The Heat Wave' kollektsiooni moefotode autor on Sandra Palm.
Stilist ja kunstiline juht: Helene Vetik
Jumestuse ning soengute meister: Liisa-Chrislin Saleh
Modellid: Ann Müürsepp & Tuuli (MJ Models)