Olen ajakirja lugeja juba mitmeid aastaid, koju otsustasin selle tellida aga alles sel suvel. Novembrinumbris tundsin end kõige enam puudutatuna teemal “Mis viib petmiseni”. Nende terapeutide mõtted olid justkui minu enda omad.

Olen olnud kümme aastat suhtes, mis algas teismeeas planeerimata raseduse tagajärjel. Otsus proovida koos elada ja lapsi kasvatada on senini meid koos hoidnud, kuid ühiseid sõpru ja huve meil polegi. Nii tundsin ka mina ära need faktorid, millest selles suhtes väga puudust tunnen ja mida mujale olen otsima läinud. Ehk polegi õige öelda “otsima läinud”, sest reaalselt ma otsinud ei ole, kuid olen olnud vägagi avatud olekus, et need kõrvalehüpped on juhtunud.

Olen alles 26aastane ja kümnest koos oldud aastast viis oleme olnud abielus. Ei taha mõeldagi, et jätkaksime sellisel viisil kooselu pensionipõlveni – et vajaka jäävates olukordades otsiksime tuge, mõistmist ning tähelepanu mujalt. Kõige olulisemaks pean eneseväärtustamise õppimist ja enda esikohale seadmist, sama üritan sisendada ka lastele. Ehk ühel hetkel, kui abikaasa näeb, kui palju me inimestena muutume ja areneme, on ka tema nõus sel teel rohkem käima ja sellest kriisis vedelevast abielust võib veel asja saada.

Liisi

Ideaalne reisikaaslane

Ma ei ole just regulaarne lugeja, aga pikale reisile minnes jäi lennujaamas kirjasõna kokku ostes just Anne & Stiil kaasavõtmiseks näppu. Persoonikad Maria Petersonist ja Elina Purdest olid inspireerivad. Naised, kes tunduvad pealtvaates kuidagi haprad, on oma sisemiste veendumuste ja olemise poolest nii ilusas harmoonias. Mare Bachmanni lugu niisamuti. Räägitakse ju, et meedias leiavad ägedad naised harvem kajastamist, et nad on nähtamatumad kui mehed. Mõne naiste võimestamise auhinna võiks küll Annele & Stiilile anda, juhul kui nende jagamiseks aasta lõpus kuskil läheb… Ja veel tahtsin öelda, et kirjutaja Kelly Kipperi tekstiloome on lihtsalt nauditav. See hoog, see lausete rütm, näited, metafoorikillud… Kui juba paar artiklialgust kuidagi kõnetavad ja nakatava stiiliga olid, läks pilk ka autorile – sama nimi. Täitsa äratuntav käekiri, jätan selle nime endale kindlasti meelde.

Anne-Ly

Lood, mis puudutasid

Väga harva juhtub, et üldse artiklid täielikult läbi loen, laisk lugeja, nagu ma olen. Aga. Seekord paelusid mind tõeliselt persoonilugu Elina Purdest ja eriti kõnetas lugu lastekodulastest. Jõin kohvi ja ahmisin endasse kõik sõnad, kõik mõtted. Olen ka ise lapsendatud ja seda lugu lugedes tundsin paljuski ära need emotsioonid, mis ka mind on elu jooksul vallanud. Mind lapsendati, kui olin kolmeaastane, ja ega ma eriti mäleta lastekodus veedetud ajast midagi. Aga ei saa öelda, et selline algus elule ning teadmine, et olen lapsendatud, poleks mind mõjutanud. Olen üsna kindel, et see mõjutab mind siiani, eriti kui rääkida lähedussuhetest ja julgusest armastada. Teisalt, eks see on olnud ka edasiviiv jõud. Iga halb asi on millekski hea – elu tõestab seda mulle pidevalt!

Kristel

Inspiratsiooniallikas

Minu meelest läheb ajakiri ajaga aina paremaks. Nii mõnedki kodumaised naistekad on hingusele läinud, kuid Anne & Stiil rühib aina edasi! Vahepeal tellin ajakirja koju, siis aga ostan poelettidelt.

Ajakirja saades lappan selle kõigepealt otsast otsani läbi. Esimesena loen horoskoopi – müstiline, kuidas minu horoskoop alati täppi läheb! Siis vaatan ilu-uudiseid ja moelehekülgi. Kui vanasti oli minu eesmärk osta kokku palju ja odavat, siis nüüd on vastupidi – ostan kvaliteetseid kosmeetikume ning väärt moodi. Kõiges selles on “süüdi” just moepiiblid, nagu Anne & Stiil.

Väga nauditavad on kolumnid Stig Rästalt ja Katrin Tegovalt, viimase sulest kukub ikka pärle. Kõige lemmikumaks artikliks sai seekordses ajakirjas “Pintslid selgeks!” – olen see, kes kasutab jumestamiseks kvaliteetseid pintsleid, ning juhtnööriks ongi olnud sellised artiklid. Märgin ära ka artikli “Miss Äge” räppar Tiiust. Jõudu, jaksu ja uusi ideid!

Tiiu

Julgete päralt on maailm

Pean tunnistama, et parim lugu novembrikuu ajakirjas oli minu jaoks “Missioon luua kodu”, kus teemaks oli armastuse, hoole ja tähelepanu kinkimine lastekodulastele. Lugesin suure huviga artiklit, sest sama teema puudutab mind ennast väga tõsiselt… hirm ja kartus midagi valesti teha on hinges. Maria lugu aga kinnitas, et julgete päralt on maailm ja päike! Hele Kõrve kommentaar aga pani tegutsema – väikeste sammude kaupa liigume suurte unistuste täitumise poole. Hoiame üksteist!
Raili

Värskendan tellimust!

Olen Anne & Stiili lugeja olnud alles viis kuud ja pean tõdema, et pole paremat lugemist kui see ajakiri. Kahjuks lõpeb minu tellimus järgmisel kuul, kuid teen kindlasti uue püsitellimuse, sest see on ajakiri, mida on raske käest ära panna. Kõige enam meeldivad mulle moe- ja iluteemad, ka enamik minu kosmeetikatooteid on soetatud tänu Annele & Stiilile, kuid tegelikult on terve ajakiri otsast lõpuni huvitav. Novembrinumbris oli kõige paeluvam artikkel “Elu topeltagendina”, kuna olen ise selle tee läbi käinud ja see aitas paljutki mõista, millest ma tookord aru ei saanud.

Aigely

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili detsembrinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil. 12. detsembriks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kaks kingitust – Placent Activi juuksekasvu soodustava komplekti (palsam, šampoon, seerum, vitamiinid) ja ripsmekasvu soodustava seerumi (hind kokku 86.-) ning Tonymoly fermenteeritud teolimaga näohooldustooted, mis on vananemisvastase toimega (komplekti väärtus 130.-).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Anne-Ly ja Kristel. Palju õnne, võtame teiega ühendust!