Kleit aga oli lühem, kui enamus kleidid ja seelikud, mida Sussexi hertsoginna seljas oleme harjunud pärast kuningliku pere liikmeks saamist nägema. Kleidi sobitas Meghan kokku Club Monaco Daylina mantli ning Givenchy saabastega.

Kuningliku pere kommentaator Katie Nicholl selgitab aga, et allikate sõnul valis Meghan oma riietust suure hoolega ning pani minikleidi selga tahtlikult, et vabalt langev kleit varjaks tema beebikõhtu. Nimelt püüdis hertsoginna sellega ära hoida seda, et meedia ainult tema rasedusest kirjutaks ning külastuse põhjus tähelepanu rohkem saaks.

"Ma arvan, et on aus öelda, et Meghani riietus oli hoolikalt planeeritud, et ta ei võtaks tähelepanu ära sellelt, mida tema ja hertsoginna Catherine teevad," kommenteeris allikas, vihjates Cambridge'i hertsoginnale, kes samal päeval sarnast tooni punase riietusega silma paistis. Niisiis valis Meghan vabalt langeva minikleidi selga selleks, et püüda pöörata rohkem tähelepanu inimestele, kes Hubbi köögis ja projekti juures toimetavad.

Allikas: Harper's Bazaar