Olen nautinud ajakirja lugemist juba pool aastat – oskate igas numbris puudutada teemasid, mis väga kõnetavad. Selle numbri tegi eriliseks kaanelugu Maarjast ja tema südamlikust emaks saamise ja olemise teekonnast. Samuti nautisin väga lugu õnnelike laste kasvatamisest ja headusest, mis kulub alati jõuluaega ära! Anne & Stiil on ajakiri, mis käib mõnusatel hetkedel minuga kaasas – suvel rannaliivas, laupäeviti hommikuse kohvi kõrval ja talvisel ajal kuumas vannis. Aitäh ja jätkake samas vaimus!

Heleen

Lemmikajakiri

Kord juhuslikult ostetud Anne & Stiil on muutunud minu igakuiseks lemmiklugemisvaraks. Eriti hea on lugeda enne uinumist. Igal õhtul üks lugu. Nii on aega rahulikult kaasa mõelda, vaadata uusi moetrende ja end nendesse unistada.

Detsembrikuus meeldis lugu Maarja-Liis Ilusast. Iga laps muudab naise naiselikumaks, veelgi ilusamaks. Aga Maarja on ka sisemiselt ilus ja seda oli kena lugeda. Sellest, kuidas ta väärtustab aega koos lapsega, peegeldub hoolimist ja armastust. Just need on vahest kõige tähtsamad isiksuseomadused.

Elasin kaasa ka Polinale muinasjuttude keskel. Seegi inimene on järginud oma südamesoove, nagu ka Eluliini vabatahtlikud töötajad.

Kõik eelnenu võtab aga kokku EELK Risti koguduse õpetaja Annika Laatsi lugu hellusest, headusest ja väärikusest. Just lapsepõlves kogetud armastus ja vanemate eeskuju on hingesuuruse kasvatajad. Kui meid kõiki õpetataks olema hoolivad, mõistvad ja tähelepanelikud kõige ja kõigi suhtes, vahest poleks siis vaja kurjusest rääkida. Need omadused peaksid olema nii loomulikud. Tegemata head, ei mõista me õigesti armastust. Me väärtustame raha, rikkust, ikka suurelt. Unustades enda ja teised. Nii tunnemegi sisemist tühjust ja tormame… ise ka ei tea, mille järele.

Jah, lugedes erinevaid lugusid, hakkad ka ennast analüüsima. Aga mina? Arvan, et ka nii on võimalik muutuda paremaks ja oma eilseid vigu homme mitte teha. Aitäh sellise ajakirja eest!

Helle

Säästlikult moekas

Täiesti kadedaks tegid Nino fantastilised kaltsukaleiud “Kaltsuhooliku pihtimuses”! Nii ägedad komplektid olematu hinnaga, usun, et sellisteks leidudeks peab tõesti olema aega, head maitset ja õiget ellusuhtumist. Olen ikka mõelnud, et kalli raha eest saab ennast riidesse panna igaüks, aga püüa sama või veel paremat tulemust saavutada säästlikult, selleks on ikka midagi rohkem vaja. Jäägem soodsalt ja planeeti säästvalt moodsaks!

Ülle

Olulised porgandiplekid

Väga ilus ja õrn number on välja tulnud. Olen alati Maarja väljapeetust ja hingelisust imetlenud, aga see persoonilugu – löristasin lausa nutta. Milline imeline eeskuju, soovin, et selliseid emasid oleks rohkem. Kõike ei peagi jõudma, laps ja tema porgandiplekid ongi kõige olulisemad! Kunagi, kui Maarjal jälle rohkem aega on, võiks ta elustiiliblogile mõelda küll, eeskujumaterjali on kuhjaga ja usun, et lugejaid oleks palju. Soovitan kõigil mõelda järeltulevatele põlvedele ja kasvage koos.

Alice

Väikesed imed

Lugesin otsast lõpuni läbi jällegi ühe toreda ja sisuka ajakirja – väga meeldis lugu Maarjast ja imearmsast väikesest Irisest! Siiralt hea meel, et Maarja sai oma väikese ime. Mulle meeldis ka kaltsuhooliku pihtimus – olen ka ise kaltsukatest palju ilusat ja huvitavat leidnud, aga ajakirjas näidatud komplektid olid väga šikid ja moodsad. Kohe väga maitsekad. Aga nüüd siis see magusaim osa – reisilugu Costa Ricast. Reisilood on ülim! Neid lugedes tundub, nagu oleksin ise reisil. Maailmas on ikka õhku ahmima panevalt ilusaid kohti, tahaksin ka nii väga seal olla ja seda ilusat maad kogeda. Olen teile tänulik, et elamuse paljudele koju kätte toote, sest igaüks meist ei saa seda ilu oma silmaga näha. Tänud ka selle aasta ajakirjade eest, mis mind inspireerisid ja südame soojaks tegid.

Monika

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili jaanuari­number? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil. 15. jaanuariks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kolm auhinda! Loosi lähevad Tonymoly näohooldustoodete komplekt (väärtus 94.70), Beautyblenderi kinkepakk (97.80) ja Kocostari näo- ja huulemaskide komplekt (82.40).

Eelmise kuu auhinnad võtsid Heleen ja Helle. Palju õnne, võtame teiega ühendust!