Must kunstnahast seelik on ideaalne nii talvel kui ka sügisel. Peol mõjub see kontskingadega kandes pidulikult ja päevasel ajal kampsuni või dressipluusiga kokku sobituna argiselt. Must värv sobib teadagi kokku kõigega ja nii pole vaja pikalt pead murda, milliseid toone sinna juurde sobitada. Värskuse lisamiseks kanna koos heledate toonidega, erksuse loomiseks koos metalliku või tugevate ja puhaste värvidega.

1. Veniva värvliga kunstnahast plisseeseelik. Hind 39.95. Sebramustriga pluusi hind 29.95. Kõrvarõngaste hind 12.05

2. Litritega pluus

Litritega või säravast kangast riietus on sel hooajal tõeline kohustuslik valik. Luksuslik sära saadab kandjat peol ja tantsupõrandal, sõpradega õhustades või teatris käies. Litritega rõivaid ei pea ammu vaid pidude jaoks kapist välja võtma, vaid need sobivad kenasti ka argipäeva mänglevalt kergemaks muutma. Kanna näiteks koos (õrnalt kulunud) teksapükste, madalate tanksaabaste või pika plisseeritud seelikuga.

2. Alice and Olivia litritega hõbedane jakk lisab glamuuri nii väiksele mustale peokleidile kui ka alt laiadele kulunud teksadele. Argipäeviti kanna jakki näiteks koos valge T-särgiga, peol aga kauni pitsist rinnahoidjaga. Litrid ja teksad sobivad ideaalselt ja neid on praegu väga moodne koos kanda. Hind 990.–

3. Šikk kleit

Üks kleit võib saada endale tuhat nägu, kui vaid piisavalt loominguline olla. Jõulupeoks soetatud kaunis riideese saab pidulikuma ilme näiteks hõbedase käekoti, sillerdavate kingade ja suurte lopsakate kõrvarõngastega. Pärast saab kleiti edukalt kanda koos soojemate sukkpükste ja ketside või madalate saabastega. Igapäevase ilme annab näiteks ka teksatagi ja suur käekott, kuhu mahub sisse lisaks sülearvutile veel pool elu.

3. Lilli Jahilo pikkade käistega valge kleit hoiab kaunilt kehasse ja on hooaega sobivate pikkade käistega. Pidulikul sündmusel mõjub see kontsade ja metalsete detailidega luksuslikult. Argipäeval on see ideaalne kaaslane kontoris ja tähtsatel kohtumistel. Hind 850.–