Maikuu ajakirja esikaas üllatas vau-efektiga – Kelly Sildaru säras kaanel nagu uus kuum täht moetaevas. Milline imekena noor naine on temast sirgunud! Tundub, et varakult saabunud kuulsus ja tähesära ei ole teda kuidagi uhkeks ega upsakaks muutnud, pigem vastupidi.

Väga meeldis lugu “Mõtle vähem, tunneta rohkem”. Argielu on muutunud nii tempokaks ja intensiivseks, et elu põhiväärtused kipuvad ununema. “Märka head, ole iga päev tänulik, vaata rohkem enda sisse” – püüan neid mõtteid pidevalt meelde tuletada, et mitte end argirutiini virvarris ära kaotada. Olen Matti Oravaga ühel meelel, et elurõõmu taasleidmiseks tuleb endaga teadlikult tegeleda.Tänud teile, et selliseid teemasid aina enam puudutate. Usun, et see toob aeg-ajalt kaduma kippuva meelerahu tagasi üsna paljudele lugejatele.

Kelmikas üllatus oli porgandpaljas Mihkel Raud kehaloos. Tore, et ta julges. Isegi mu kaasa hüüdis, elevus hääles, ajakirja lapates teisest toast: “Kas sa Mihkel Raua pilti juba nägid?!”

Heidi

Superajakiri

Maikuu Anne & Stiil on nagu sõõm värsket õhku, lugesin ühe hingetõmbega praktiliselt kogu ajakirja läbi. Väga meeldis Kelly lugu ja sealt kõlama jäänud mõttetera, et alla ei tohi kunagi anda ja unistada tuleb suurelt. Olles ka ise ema, siis väga armas lugu oli Kristina Ljadovist ja tema lastest. Hästi põnev lugu oli ka keelpillihaldjas Triinust. Kogu ajakiri on super! Aitäh, Anne & Stiil, et olemas oled!

Andra

Palju rõõmu

Teil on suurepärane oskus oma lugejaid alates aasta algusest kevadeks ette valmistada ja kevadkuudel julgete meid juba suviste värvide ja teemadega ahvatleda. Peabki, sest seda eluenergiat on nii väga vaja, kui õues jälle viis kraadi sooja on.

Naudin jätkuvalt Stigi kolumne – need räägivad lihtsatest igapäevastest asjadest, tunnetest. Oma isudega võitlemine tundub sageli naiste teema, aga Stig kirjeldab oma käitumismustreid nii mõnusalt muretult, et paratamatult tunned, et oled ikka ka lihast ja luust inimene. Mihkel Raua sisekaemus meeldis samuti, üsna samadel põhjustel: ta on iseendaga sina peal. Ei pea enam niivõrd tõestama ennast teistele, kuivõrd ise endaga hästi läbi saama, tegema asju, mis iseendale rõõmu pakuvad, ja eriti tore, kui need ka maailma kuidagi ei kahjusta.

Selles numbris oli palju juttu ka enesekindlatest naistest. Huvitav oli lugeda signatuurvälimuste kohta ja kuidas on need tekkinud – kindlasti julgustab see lugu noori olema nemad ise – leidma oma stiili ja olema omanäoline.

Mari-Liis

Lemmiklood

Sirvin kohvi kõrvale järjekordset uut ajakirjanumbrit. Loen meie Kellyst ja ta on ütlemata vahva, julge ja asjalik tüdruk. Palju edu talle ja muidugi kogu perele, kes on talle alati toeks.

Väga põnev lugemine oli “Mõtle vähem, tunneta rohkem”. Peatun lause juures, et inimesed muretsevad praegusel ajal ebanormaalselt palju. See on tõesti nii – ja isegi väga tühiste asjade pärast. Teisalt arvan, et see on inimese loomuses, eriti suured muretsejad on ju naised ja emad – nende õlul on tihti kogu elamine.

Lugu ärist palmi all oli ka väga huvitav. Jälle pean tõdema, et Eesti naised on väga hakkajad ja julged. Oma äri annab vabaduse, kindluse ja teadmise, et sina ise oled enda tööandja, minu meelest on see super. Aitäh teile toreda ajaviitmise eest! Monika

.

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili juuninumber?

Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil.

15. juuniks saabunud kirjade vahel loosime välja kaks auhinda: Elizabeth Ardeni parfüümvee My Fifth Avenue (30 ml) ja Nina Ricci tualettvee Bella (50 ml).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Heidi ja Andra. Palju õnne, võtame teiega ühendust!