Pliiatskleidid


Sirge seelikuosaga kleidid on Amali üks tunnusvalikuid, need paistavad olevat tema suured lemmikud. Ükskõik kas tegemist on kostüümi, seeliku või kleidiga, armastab ta sirget lõiget, mis ühtaegu näeb välja ametlik ning eri olukorras olla ka pidulik ja seksikas. Sellise lõikega juba mööda ei pane!
Amal Clooney tänavu aprillis. Sirge lõikega valge kleit mõjub koos beežide kingade ja käekotiga maitsekalt ja läbimõeldult.

Nahatooni kingad


Vahet pole, kui hinnaline on kleit su seljas, alati paistab silma, kui korras on jalanõud. Amal Clooney eeskujul tasuks omale soetada šikk nahatooni kingapaar, mis sobib peaaegu iga riietuse ja värvitooniga. Amal on jäänud truuks Jimmy Choo seemisnahksetele ja terava ninaga kontskingadele, aga nendesarnaseid on võimalik osta pea igast poest ka tagasihoidlikuma hinnaga.

Kostüümid


Pükskostüümid, seelikuga kostüümid... Igasugused kostüümid on tema lemmikud. Ei saa ka imestada – neid on hea hommikul selga panna, ilma kaua mõtlemata. Tööasju ajades näevad need alati välja alati asjalikud, moekad ja šikid. Olgu tegemist naiseliku tviidkostüümi või turvalise pükskostüümiga, kõik valikud istuvad naisele hästi, lubades õhtul kontorist otse õhtusöögile suunduda.
Must pükskostüüm on alati kindla peale minek. Kevadel vali pahkluid paljastavad laiad püksid ja pintsak, mis paistab silma mõne põneva detailiga või säravate nööpidega.

Rõhuta figuuri tugevusi


Üsna kõhna kehaehitusega Amal hakkab silma oma imekaunite pikkade säärte poolest ning on näha, et ta ise teab seda. Niisiis püüab ta abikaasaga kohtingule suundudes või peole minnes tihti pilke ilusates minikleitides, mis tema jalgu rõhutavad. Ka sobivad tema nahatooniga puhtad ja erksad värvid – kollane, punane ja roheline on tema sõbrad! Leia oma keha tugevus ja rõhuta seda, mille üle uhke oled!

Kandilised käekotid


Tegusa naise käekott võiks ära kanda pool elu, tihti peavad sinna mahtuma ajakirjad, raamatud ja arvuti. Amal Clooney näpus hakkavad silma kandilise ja tugeva kujuga käekotid, mis mahutavad kõike vajalikku, aga ei näe paista riietuse juures lohakad või loppis. Kandiline ja range disain hoiab kuju ning näeb käevangus alati hea välja. Tema lemmikute seas on nii Dior kui ka Michael Kors.

Klassikalised päikeseprillid


Ükskõik mida ütlevad moetrendid, on Amal aastate jooksul jäänud truuks suurtele päikeseprillidele. Olgu ümmargused või kassisilma stiilis, suured prillid on alati kindel valik, mis ei paindu ka moevoolude all. Tema lemmikud tulevad kuulsate markide alt, nagu Ferragamo ja Givenchy.