Lugesin huviga juunikuu ajakirja ja olin jällegi rahul. Väga meeldis lugu Elina Nechayevast, ta on tõeliselt värvikas inimene, kelle positiivsust tasuks tänapäeval paljudel üle võtta. Samuti meeldis väga artikkel Ene Ergmast ja Lagle Parekist.

Enda sisse panid vaatama lood üksindusest ja sellest, kui suhtesse tuleb keegi kolmas – olen mõlemat kogenud. Öeldakse, et kui end armastada, on võimalik kõigest üle saada. Muidugi, see juhtub aastatega, aga samas pole ka üksiolemises midagi hullu. Leian, et parem on olla üksi kui vägivaldses suhtes või koos “sõpradega”, kes sinult vaid võtavad.

Kaunist suve, viibige ka oma toimetusega palju õues ja nautige elu!

Eve

Valik lemmiklugusid

Aitäh paljude kergete kosmeetikatoodete soovituste eest – mitmed neist kutsusid poes testreid proovima!

Nauding oli lugeda Valter Soosalu mõtteid elust ja olemisest. Imetlen inimesi, kes teevad oma tööd kirega, kaotamata sealjuures professionaalsust ja nõudlikkust enda vastu. Tundub, et Valteril on mõtted ja süda õiges paigas ning oma tahtejõu, samas muheda ja kohati hooletu meelega vallutab ta maailma või vähemasti saab seda, mida ise parasjagu kõige enam tahab.

Mul on hea meel, et kirjutate aeg-ajalt üksindusest, depressioonist. Usun, et neis artiklites tunnevad inimesed end mõnikord ära ja julgevad lahendustele mõtlemise suunas esimese sammu astuda.

Ja toon välja veel Maru tegemiste kajastamise. Taas – kui keegi teeb midagi kirega ja saatus paneb ühte asja sünergias ajama omavahel sobivad inimesed, siis saab sellest vaid head tulla. Tahan veel selle kuu sees restorani Tru jõuda.

Mari-Liis

Aina parem

Tore on lugeda suvises päikeselõõsas uut ja huvitavat Annet & Stiili. Ajakiri läheb aina paksemaks ja huvitavaid lisasid tuleb juurde. See kõik on ülimalt tervitatav! Head kolumnistid ei väsi vahvate lugudega üllatamast – Stig ja Andra on väga toredad. Elina Nechayeva fotod olid paeluvad ning tema kaanepersooniks valimine hästi õnnestunud.

Meeldis artikkel tegusatest prouadest, nagu Lagle Parek ja Ene Ergma. “Stiili & ilu” rubriigist leidsin mitu huvitavat trikoosoovitust ning päikesekaitsekreemide ülevaade oli ka asjakohane. Kuna olen tukakandja, vaatasin huviga soovituste jooniseid. Kõige lemmikum lugu oli seekordses ajakirjas aga ettevõtlikest inimestest Stenist, Kristost ja Marust.

Tiiu

Inspiratsioon õnnelikumaks eluks

Õpime ja omandame midagi iga päev, aga kas seda ka rakendame, on juba meie valik. Loen teie ajakirja ja saan alati inspiratsiooni elada oma elu veelgi õnnelikumalt. Elina on laval õnnelik, Ene Ergma ütleb, et eesti naine peaks rohkem naeratama, jne… Alati leian mingi killukese, mida kõrva taha panna.

Ükspäev ütlesin jutu käigus vestluskaaslasele, et olen rikas naine, mispeale küsiti 2000 eurot laenuks. Naeratasin ja vastasin, et olen rikas naine, sest mul on kodu, leib laual ja pere. Me kõik oleme terved ja õnnelikud – see ongi minu rikkus. Püüan alati negatiivse ruttu unustada ja vaid positiivse meelde jätta, olen õpetanud seda ka oma lastele. Jah, muidugi on ka meil tagasilööke ja muresid, aga üheskoos saame ju ikka tagasi reele!

Veidi kurvaks teeb see, et kui tahad kellegagi südamest juttu rääkida, siis ikka ja jälle on mõni nutiseade, mis piiksudes oma olemasolu meenutab. Suhtlemine silmast silma on ju nii oluline, vahel kallistada ja kätt silitada, teise mures talle tuge pakkuda. See hakkab muutuma kunstiks, mille valdamiseks on varsti vaja välja anda käsiraamatuid. Kui nutiseadmes piisab tihti OKist, siis päriselus jääb sellest väheks. Suhtleme ja naeratame rohkem!

Käthlin

Suve hõng

Põnev oli piiluda Elina Nechayeva argiellu ja kuigi võib kergesti jääda mulje, nagu artistid oleksid inimesed teiselt planeedilt, on rõõm tõdeda, et temagi elu alustalad on üsna maised ja mõistlikud: lähedaste toetus, mõistlik kogus sporti, tervislikud eluviisid, enesekindluse säilitamine. Tõepoolest, hane sulgedelt voolab kõik maha, miks peaks inimene negatiivseid asju hinge võtma?

Töötan sageli depressiooni põdevate inimestega ja suur rõõm on näha, kui vahel piisab vaid mõnest toetavast sõnast, et inimese elukvaliteet paraneks ja ta hakkaks endasse uskuma.

Olen juba mitu nädalat trammis istudes mõistatanud, mis põnev koht on Kopli 25 aadressile tekkinud, ja nüüd tõite mulle kuhjaga selgitusi otse kandikul kätte – lähen esimesel võimalusel elamusi saama, taustal tiksumas artiklist loetu, mis kindlasti mõjub täiendavalt. Ühtlasi tekkis ka suur Itaalia-igatsus ja Napolist saabki mu puhkusereisi sihtpunkt!

Merit

Lummav Elina

Kuna käes on suveaeg, siis polegi jõudnud veel tervet ajakirja läbi lugeda. Aga meie kauni ja andeka kaanestaari loo võtsin küll kohe ette. Elina “La Forza” lummas mind kohe. Minu meelest kõige kaunim lugu, mis on Eestit Eurovisioonil esindanud. Tänu Elina vokaalsetele võimetele on saanud minust lausa tema fänn. Kui võimalik, siis käin ikka tema kontsertidel, kuigi ega ma ooperist suurt midagi jaga. Aga tema hääle võimekus on lihtsalt super ja ka etteasted nagu omamoodi väike etendus. Seega on väga huvitav tema ülesastumisi jälgida. Imeline naine, imeliste võimetega. Palju edu ja unistuste täitumisi!

Mirjam
.

Loosime välja väärt auhindu!


Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili juulinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil.

15. juuliks saabunud kirjade vahel loosime välja kaks auhinda. Balmaini minitoodetega kosmeetikakotti (45.-) kuuluvad niisutav šampoon ja palsam ning kullatud logoga kamm. Eleven Australia volüümi lisavate juuksehooldustoodete komplekt (58.-) sisaldab I Want Body šampooni, palsamit ja tekstuurispreid.

Eelmise kuu auhinnad võitsid Eve ja Mari-Liis. Palju õnne, võtame teiega ühendust!