Hannes julgustab mehi kombineerima uusi ja põnevaid värve, et oma garderoobi värskendada ja olemasolevatesse riietesse uut elu tuua.

Kas on olemas trendiesemeid, mida mehed ei peaks kandma? Hannese sõnul on riietumise juures kõige olulisem see, et inimene tunneks end välja valitud rõivastega hästi ja mugavalt. "Olgu tegu viimase trendi või hoopis ajatu klassikaga, tähtis on, et oleksid omas elemendis ning tunneksid end sealjuures enesekindlalt," sõnab disainer.

Montoni naisterõivaste disainer Merle Lõhmus rõhutab, et garderoobi kõige olulisemad esemed sõltuvad paljuski inimese elustiilist. Disainerit ennast kui praktilist inimest on kindlasti välja aidanud lihtne must või valge t-särk, v- või o-kaelusega, mida saab kombineerida järgmiste tähtsate asjadega, nagu näiteks klassikaliste teksapükstega. Teksapüksid sobivad praktiliselt igale naisele, neid saab teiste asjadega hästi sobitada ja kanda igal hetkel, igas olukorras. Tegemist võib olla nii kulutatud kui ka klassikalise tumesinise mudeliga. Igal naisel võiks garderoobis olla ka üks seelik, kas siis klassikalisem või hoogsam, näiteks ägeda A-lõikega seelik. Kindlasti on naiste garderoobis olulisel kohal ka klassikaline väike must kleit, sõltuvalt kandjast kas natukene romantilisem või natuke minimalistlikum. Ülerõivastest soovitab disainer klassikalist villamantlit või trenchcoati. Trenchi puhul võib eelistada klassikalist beeži mudelit või valida sõltuvalt oma maitse-eelistusest mõni teine värvitoon, näiteks erksam sinine mantel, millel on klassikalisele mudelile omased detailid.

"Üldiselt ei ole moes piiranguid," sõnab Merle ja toob välja, et oluline on valida riided, mis su tegevusi toetavad. "Tasub mõelda, kuhu sa lähed, sest rõivad kannavad endas sõnumit." Üritustele minnes on hea ka läbi mõelda, kas soovid sulanduda või hoopis välja paista. "Hästi oluline on see, et tunneksid ennast hästi," rõhutab Merle ja sõnab, et moes ei ole piiranguid, sest kõik on väga isikupõhine. Küll aga tasub meeles pidada, et kuigi moodi võiks ja peaks võtma mänguliselt, ei sobi igale üritusele välimusega mängima minna.