Mehed pelgavad, et neil ei ole piisavalt aega või nad ei oska seda planeerida nii, et oma kaaslasele ja ühistegevustele piisavalt jätkuks. Meeste jaoks pole ka kerge otsus pühendada terve nädalavahetus väljasõidule, kui nad võiksid ühel õhtul sõpradega spordiülekannet vaadata ja teisel õhtul kodus praktilisi asju teha..

2. Vähene pingutamine

Asi pole mitte selles, et mehed ei tahaks suhte nimel pingutada, vaid nad lihtsalt ei tea, kui palju tähelepanu naine vajab ja kuidas peaks käituma, et kaaslane ennast erilisena tunneks. See paneb meestele peale suure pinge ja nad kardavad, et ebaõnnestuvad.

3. Liiga kiire areng

Ilmselt ei tule see uudisena, et meestele ei meeldi suhetes liigne kiirustamine. Eriti suurt survet tunnevad nad siis, kui on pikalt olnud vallalised ja siis leiavad kaaslase. Kui mehi liiga vara järgmist sammu tegema utsitada, võib neile suisa tunduda, et asi pole ikka õige.

4. Suured muutused

Kui oleme pikalt vallalise elu nautinud, on esikohal olnud meie endi soovid ja vajadused. Suhtesse minnes tuleb ka kaaslase soovide ja vajadustega arvestada. See tekitab meestes (ja ka naistes!) hirmu, et võib-olla ei jätku neil enam aega tegevuste ja hobide jaoks, mida nad armastavad.

5. Ebapiisav seks

Me kõik teame, et mehed naudivad seksi - naised ka! - aga suhtesse minnes võib tabada neid irratsionaalne hirm, et seksuaalelu muutub liialt ühetaoliseks.

6. Haavatavus

On ju meestele loodud kuvand, et nemad ei nuta ja oma nõrkusi ei näita. Kui mehed aga suhtesse lähevad ja oma partnerisse emotsionaalselt kiinduvad, tekib oht muutuda haavatavaks. Haavatavust aga ei ole neile lapsepõlves kuigi palju lubatud ja nad ei tea, kuidas selle tundega toime tulla.

7. Sõprade kaotamine

Mehed armastavad oma sõpru ja nendega koosveedetud aega ja suhtesse minnes võib neil tekkida hirm, et ühtäkki pole neil sõprade jaoks enam aega. Rahusta oma kallimat ja anna talle mõista, et kvaliteetaeg sõpradega pole mitte ainult lubatud, vaid on lausa soositud.

8. Südamevalu

Mehed kardavad südamevalu täpselt sama palju kui naised. Me kõik teame, et pole olemas hullemat tunnet.. Kui mehel on selja taga valusaid lahkuminekuid, on normaalne, et ta tunneb uuesti pühendumise ees hirmu.

Allikas: Herway