Meistriklassis õpid:

- Kuidas teha tõeliselt glamuurne, veatu ja kauapüsiv jumestus, millega saaksid särada ja tunda end tõelise staarina igal üritusel, kuhu pidudehooaeg sind viib?

- Mida jumestustoodete valimisel arvestada?

- Millises järjekorras ja kuidas tooteid peale kanda?

- Milliseid tooteid millisel puhul kasutada?

Meistriklassis kuvatakse iga Jana liigutus ekraanile nii, et kogu oluline info ja iga pintslitõmme on hästi näha. Lisaks saad täpsed toodete soovitused. Vebinari kestvus on kaks tundi.

Kuidas vebinari vaadata?

Vebinari hind on 29,99€, mille eest saab tasuda vebinari ülekande aknas, vajutades kuvatavale hinnale.

Makstes vebinari eest mobiiltelefoniga sisesta vebinari aknas peale „Vaata“ nupule klikkamist oma mobiiltelefoni number, sisesta oma mobiiltelefonile SMS sõnumiga saabunud kinnituskood ning soorita makse (summa lisatakse mobiiliarvele). Vebinari uuesti vaatama asudes sisesta telefoninumber, et kontrollida pileti olemasolu. SMSiga saabunud koodi sisestamise järgselt avaneb vebinar vaatamiseks.

Makstes vebinari eest kaardi- või pangalingi maksega logi sisse ekraani all servas valiku "Muud maksevõimalused" alt oma e-posti või sotsiaalmeedia kontoga ning soorita makse pangakaardi või pangalingiga. Vebinari uuesti vaatama asudes vali „Muud maksevõimalused“ ning sisse logimise järgselt avaneb vebinar vaatamiseks.

Vebinari saab makse sooritamise järgselt vaadata korduvalt.