Meesterahvad, võtke eeskuju! Maitsekad triibulised püksid lisavad ellu särtsu. Kombineerituna musta värvi saabaste ja pulloveriga pääsevad püksid esile. Kui oled nahkpükste fänn, siis ära pelga moega mängida ja pükse näiteks lõbusate t-särkidega kombineerida.

Lauljanna Laura Prits on edukalt kokku pannud mõnevõrra ootamatu komplekti - säravast kangast nabapluusi ja püksid, millele on peale visatud retromustriga värviline pintsak. Tulemus on igati pilkupüüdev ja lõbus.

Nahk ja kõrge säärega saapad on selle hooaja kuumimad trendid. Komplekt mõjub eriti jõuliselt, sest lihtsuses peitub võlu.

Romantiline seguneb kaasaaegsega: ajaloohõngulise kraega pluus, moodsa pepitamustriga kleit ja täpilised sukkpüksid moodustavad efektse koosluse. Kes ütles, et erinevad mustrid ei sobi kokku?

Tõdeme taaskord, et lihtsuses peitub võlu. Miks mitte sobitada üleni musta värvi komplekti juurde pilku püüdma värviline siidisall? Salli saad siduda nii vööks, peapaelaks kui ka randme ümber käeehteks.

Anna Pärnoja (paremal) artistinimega Anna Kaneelina on naiselikkuse kehastus. Kreemikarva voogav pluus, alt laienevad püksid ja moekad ussimustrilised saapad lasevad unistada seiklustest metsikus läänes, kuid õhkavad ka naiselikku romantilisust.

Vaata galeriist, mis üritusel toimus: