Brändi kodulehel on kirjas, et rohelise peridoodiga kõrvarõngad sobivad kandmiseks nii romantilise kui ka minimalistliku stiili austajatele. Peridoot on poolvääriskivi, mida loetakse ka küllusekiviks ja värskust toovaks kiviks. Kuna tegemist on ühe vanima kalliskiviga, leidub sellele viiteid paljudes legendides, müütides ja lugudes.

"Meie armsad peridoodiga Blossom lillenupu kõrvarõngad ehtisid #ev102 pidustustel president Kersti Kaljulaidi. Rõõm on näha meie stuudio ehteid nii olulistel sündmustel. Väikesed, aga tublid ja alati kohal nagu tõelisele õnnetoovale talismanile kohane," kirjutas bränd oma Facebooki lehel.

President Kersti Kaljulaid on ka varem brändi Hyrv ehteid kandnud. Jaapanis keiser Naruhito kroonimise tseremoonial olid tal kõrvas brändi pääsukestega kõrvarõngad.

Hyrv on defineerinud oma klienti kui iseseisvat, enesekindlat ja nüüdisaegset naist, kelle teemaks pole blingivad ehted, vaid isikupära.

Brändi omanik Katerya Pishon on õppinud ehtekunsti Eesti Kunstiakadeemias, käinud vahetusõpilasena Belgias Antwerpenis ja teinud praktikat New Yorgis. "Töötasin kella üheksast hommikul üheksani õhtul, tasuta, puhkepäevadeta neli kuud, ja nutsin igal õhtul. Praegu ma kindlasti sedasi ei jaksaks, aga tookord oli energia ja soov nii suur. New Yorgis inimesed töötavad nii palju, et võrreldes sellega meie siin kõik magame," meenutas ehtekunstik Anne & Stiili külgedel oma praktikakogemust.