Marilyn, looduse looming. Tema anne on teinud ta kuulsaks, kuid mitte kõrgiks. Selgeltnägija Marilyn Kerro (31) hindab lihtsat maalähedast elu, kasvatab lapsi ja nõustab inimesi vaid neil teemadel, mil ta näeb olulist kaalu ka enda jaoks. Loe mainumbri kaanelugu SIIT.

Mängurite paradiis. Tahaks midagi mängida... Kaarte, Tetrist, õnnemängu südametega? Kas tuntud kohtinguäpid, nagu Tinder, toimivad kui virtuaalsed armutohtrid või on nende eesmärgiks midagi muud kui pikk loor ja minifiguuridega kaunistatud vahukooretort?


Foto: Shutterstock

“Hirm, teadmatus, segadus, isolatsioon, üksindus, töökaotus teadmata ajaks, kallimast eemalolek – viimastel nädalatel kogetu põhjal võiks kirjutada Hollywoodi ulmefilmi stsenaariumi,” kireldab laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi tundeid oma esimeses Anne & Stiili kolumnis.


Foto: Mardo Männimägi

Ilma serval isolas. “Valitsevast väga tõsisest olukorrast meeldiks mulle mõelda nii, et ehk oli maailm liiga kurnatud ja vajas pausi, et ellu jääda. Andis meile märgi, mida peaksime oskama lugeda,” tõdeb vaba­kutseline fotograaf Laura Nestor (40). Kodusulu-nädalaid veedab ta koos abikaasa Siimu (46) ja tütar Friidaga (8) Hiiumaal Kalana suvekodus.

Kui kodu on kriisikolle. Kui koht, mis peaks pakkuma kaitset, muutub trellideta vanglaks, ja sinu partner – või sa ise – valvuriks, kelle tujud ja soovid võivad kõikuda päeva jooksul taevast põrguni, on aeg rullida lahti kriisiplaan. Kriisinõustaja ja õppejõud Tiina Naarits-Linn ning psühho­loogiline nõustaja Maria-Helena Naarits kriisinõustamise ja enese­leidmise keskusest Mahena (mahena.org) aitavad leida vastuseid, kuidas käituda, kui maailma räsiv koroonakriis hakkab mõjutama ka peresuhteid ja kodurahu.

Ilus, soodne ja moodne! Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik kirjutab, et moe pealt kokku hoidmine eeldab kõigest mõningate planeerimata ostude ärajätmist ja paari äpi kustutamist oma telefonist. Kuigi see kõlab lihtsalt, on seal muidugi ka mõned “agad”… Lisaks peatume kodustel iluhooldustel – ajal, mil ilusalongi külastamine on piiratud või keelatud, on hea mõte (taas)avada koduspaa. Esimese sammuna vaata köögikappi ja mõtle, millistest komponentidest saaksid luua tõhusaid hooldusi pealaest jalatallani.

Sul pole veel kehtivat Anne & Stiili tellimust? Vormista see SIIN.