"Ma ei karda raskusi, sest ma loon endale elu, mida saan elada õnnelikult iga päev."

Sõnn

"Ainus viis leida rahu, on leida see esmalt enda sees: mitte miski muu ei suuda mind samaväärselt täita."

Kaksikud

"Ma lasen oma minevikul rahus olla. See tegi minust parema inimesi, kes oskab oma elu täisväärtuslikult elada."

Vähk

"Ma leian alati viisi ennast väljendada. Ma olen täidetud armastusega ja mitte kellelgi ei ole õigust minu emotsioone kritiseerida."

Lõvi

"Ma saan ka üksinda hakkama. Ma küll armastan inimesi, aga ma ei vaja nende kinnitust, et ma olen hea. Tean seda isegi."

Neitsi

"Ma hoian ennast ümbritseva korras. Nüüd on minu ülesandeks anda endast parim, et ka minu sisemine maailm oleks tasakaalus."

Kaalud

"Mitte kellelgi ei ole õigust mulle öelda, kes ma olen. Ma tean, kes ma olen ja ma tean, et mu emotsioonid on olulised, nii et alates nüüdsest hoolitsen ma esimesena iseenda eest."

Skorpion

"Haiget saamine on mind õpetanud, et mitte miski ei saa mind purustada. Ma võtan vastu otsuse inimesi usaldada, sest ma olen nende kohta juba kõik halva teada saanud, nii et olen valmis, et keegi mind aususega üllataks."

Ambur

"Ma ei ole küll leidnud kõike, mida otsin, aga olen siiski põnevil, et võtta elust viimast ja leida üles kõik maagiline, mida saab leida."

Kaljukits

"Kukkumine ei tähenda, et ma ei tee tööd, vaid, et ma olin valmis proovima. Alates nüüdsest võtan uue suhtumise ja ei heida meelt väikeste lüüasaamiste pärast."

Veevalaja

"Maailm peab üles ärkama ja nägema, kuhu poole ollakse teel. Ma ei saa küll üksi maailma muuta, aga ma saan muuta ennast, nii et annan endast parima ja ei muretse teiste pärast."

Kalad

"Mu unistused võivad küll tunduda liiga suured, aga kui piisavalt püüda, võivad need teoks saada. Asun oma unistuste nimel tööle!"

Allikas: Herway