Kuidas uue kaaslasega emotsionaalset sidet luua?

Pühenda talle oma täielik tähelepanu. Kohalolu hetkes on kõige olulisem. Kui veedad aega oma silmarõõmuga, pane telefon hääletuks ja pühenda oma tähelepanu täielikult kaaslasele. Ilma segavate faktoriteta suudad paremini kuulata ja keskenduda ning tänu sellele tähenduslikku vestlust arendada.

Muuda pilguvahetus tähendusrikkaks. Olles oma kaaslase jutust siiralt huvitatud, ära pelga talle kuulates silma vaadata. Emotsionaalne side on tunnetamise küsimus.

Ära kiirusta. Tavaliselt kipuvad kiiresti alanud suhted ka kiiresti lõppema, sest saavad tihti loodud valedele alustele. Kui keskendud ainult füüsilisele kontaktile, võid sealjuures inimese tema emotsioonide ja salasoovidega ära unustada.

Leia ühised huvid. Üks parimaid viise emotsionaalse sideme loomiseks on ühiste kogemuste jagamine. Kui leiate hobi, mis mõlemale huvi pakub, jutustage sel teemal ja proovige tegevuseks ka koos aega leida.

Ära jää endast rääkides tagasihoidlikuks. Ära karda olla haavatav. Emotsionaalse sideme loomine nõuab sügavaid vestlusi ja ausust oma mõtete avaldamisel. Riski ja ära jää ainult turvaliste jututeemade juurde, nagu näiteks möödunud nädalavahetus või su lemmikloom.

Veetke võimalikult palju aega koos. Emotsionaalse sideme loomisel on oluline, et kõik meie viis meelt oleksid töös. Kui suhtled oma silmarõõmuga peamiselt internetis, helista talle või jäta häälsõnum. Kui tegemist on kellegagi, keda näed regulaarselt, püüa viibida võimalikult palju tema lähedal, aga ole samal ajal mõõdukas.

Naudi hetke. Inimestele meeldib olla koos inimestega, kelle seltskonnas tuntakse end hästi. Emotsionaalse sideme loomiseks oma silmarõõmuga on oluline olla hetkes kohal ja mitte liigselt tuleviku pärast muretseda. Hetke nautimine võtab pinged maha ja aitab paremini lõõgastuda.

Allikas: Bustle