Seda strateegiat järgides märkavad nad juba umbes kuue kuu möödudes paratamatult, et tegemist ei ole selle suhtega, mida nad soovisid või partner ei ole siiski see inimene, kellena ta esialgu tundus. Pole just kõige efektiivsem strateegia, eks?

Järgnevalt jagame sinuga kolme tõhusat lähenemist, kuidas saada endale unistuste kaaslane.

Keskendu sellele, mida sa ei taha

Kui sa usud külgetõmbeseadusesse, siis võid ka teada, et kui keskendud sellele, mida sa ei taha, võid hoopis enda suunas tõmmata kedagi, kellel on kõik need ebameeldivad omadused.

Kui sa pole aga oma meeldimistes ja mittemeeldimistes kindel, keskendud kõige silmapaistvamatele asjadele, mida sa potentsiaalses kaaslases näha tahad. Kui sa neid säravaid omadusi otsid, võivad ebameeldivad omadused nendega justkui märkamatult kaasa tulla.

Nii võibki juhtuda, et mitu kuud hiljem, mil te olete juba kindlas suhtes ja armunud, hakkavad sinu täiusliku mehe ohumärgid välja tulema.

Loo nimekiri kolmest täielikult mitte kõne allagi tulevast omadusest, mida sa kindlasti oma partneris ei taha. Kui sinu üheks kriteeriumiks on näiteks see, et sa ei taha tulevast partnerit, kes tarbib alkoholi, siis hakkad juba alateadlikult tema alkoholi tarbimist märkama.

Suhte algusaeg tähendab tihtipeale sotsiaalseid üritusi ja õhtusööke ning muid tegevusi, kus alkohol võib olla paratamatu. Kui sa pole aga seda omadust enda jaoks eelnevalt selgeks teinud, võib sinu partneri alkoholi tarbimise harjumus suhte algusaja võlus täielikult kaduma minna ning hakkad seda ohumärgina märkama alles hiljem. Mis saab aga edasi, kui mitu kuud hiljem märkad, et tema alkoholi tarbimise harjumus ei piirdu vaid üritustel mõne pokaaliga?

Kui mehel on mõned sinu "mitte kõne allagi tulevad" omadused, jäta temaga hüvasti

Jäta meelde, et tegemist on siiski sinu mitte läbiräägitavate omadustega, mitte kergete soovitustega. Sa tegid need enda jaoks selgeks, kuna need on sinu jaoks vastuvõtmatud. Kogu nende mõte ongi selles, et oskaksid juba varakult märgata, kas tegemist võib olla sinu jaoks õige partneriga või mitte.

Tema iseloom võib küll kellegi teise jaoks perfektne olla, kuid see ei sobi sinu kriteeriumitega ning seetõttu ei saa ka suhe toimiv olla.

Tulles tagasi alkoholi tarbimise näite juurde, siis kui sa märkad juba nüüd, kuidas ta alkoholist räägib – näiteks on peaaegu igal tema nädalavahetusel esikohal peod ja hullumeelsed seiklused sõpradega – ja see ei tundu sinu jaoks sajaprotsendiliselt õige, jää endale ja oma kriteeriumitele kindlaks. Ära seo end tugevamalt mehega, kellel küll võib olla suurepärane isiksus ja hea töö, kuid kes ei oska alkoholiga piiri pidada.

Ole sihikindel ja jätka otsinguid

Siinkohal on sinu mõtteviis kõige olulisem. Igal suhtel ja kohtingul on oma õppetund. Nende puhul ei ole kunagi tegemist täieliku aja raiskamisega, kuna sa õpid alati vähemalt enda kohta midagi uut.

See õppetund võib tihtipeale olla ka: „Nüüd ma tean, et ma ei taha kohe kindlasti mitte kunagi sellise inimesega koos olla.“ Kas see pole mitte just täpselt kohtingutel käimise mõte? Sa õpid, missugust partnerit sa ei taha, et saaksid tulevikus just selle täiusliku kaaslasega koos olla.

Oluline on keskenduda ka mittemeeldimistele sinus endas – ole teadlikult see inimene, keda sa tahad, et keegi enda kõrval näha sooviks. Kui sul on näiteks hetkel väga stressirohke periood, võid mõista, et sa ei soovi sellisena suhtes olla ning võta teadlikult ette samme, mis sinu elust stressi vähendavad.

Jää endale kindlaks ning ära ole pimestatud säravatest omadustest, kui sinu ohumärgid on selged. Ole avatud kõikidele võimalustele ja variantidele ning hoia meeled avatud. Sõna otseses mõttes – kui sa vaatad pidevalt oma telefoniekraani, ei märkagi sa seda noormeest, kes sind kohvikus juba pikemat aega vaatab. Ka tema võib just olla täiuslik ja kõikidele sinu kriteeriumitele vastata.

Allikas: Your Tango

Jaga
Kommentaarid