“Kus poes sa käid?” on mõnikord küsitud. Enamik mu esemeid on pärit Tallinna Humana ja Humana Vintage’i kauplustest, satun ka Uus­kasutus­keskusesse, Balti jaama angaari, US Todaysse ja Stiilisahvrisse. Jääb üle vaid imestada, kui leiad Acne ohtrate lukkudega jaki või kleidi, mille täpseim määratlus oleks “litterkittel”. Kuidas siis keegi pole neid tahtnud?

Rahuldu vaid parimaga

Alati stiilne näitleja Mirtel Pohla tõdes ühes intervjuus, et poeasjad on tema meelest liiga kallid. Õnneks, lisas ta, on maailmas naisi, kes ostavad ilusaid naturaalsest materjalist asju ja annavad ära. “Neid saab kaltsukatest,” juhatas Mirtel.

Eelista kvaliteeti, see tasub end alati ära. Kord keerles mu peas mõte kaamelikarva mantlist ja sellise vintage-poest leidsingi. Aga tunne polnud õige, jätsin ta sinnapaika. Pool tundi hiljem sisenesin järgmisse sekkarisse. Esimene, mida märkasin, oli teiste vahelt piiluv beež varrukas. Metsmee värvi vooder, wool & camelhair, taskusse õmmeldud silt tellimuse numbriga. Tere, Burberry!

....

Lisaks:

- Karolin Kuusiku soovitused, millised esemed aastal 2020 peaksid tuumikgarderoobi kuuluma (vihje: need kõik leiab sekkarist!)

- Kuidas lauljatar Anna Kaneelia sekkarist õigeid asju leiab?

Jaga
Kommentaarid