Eve Hansonilt võtab järje üle Natali Õnnis, kes ühendab naiselikkuse ja romantika brutaalsusega – voogavad siidkleidid kombineeritakse teravalt selgete joontega ülerõivastega. Lakoonilisus saavutatakse minimaalse lisandite valikuga – näiteks peale pandud taskute ja klappide, metallmanuste ja brändi logoga kaunistatud lindiga. Kollektsioonis võib kohata selle aasta trendikaid detaile – õlapatjadega T-särke, pikkade käistega nabapluuse ja midipikkust.

Kolmandana võtab moelava üle pesudisainer Kriss Soonik, esitledes julget, värsket ja šikki loomingut. Kollektsioonis “All dressed up and nowhere to go” võib leida meekuldset sametit, kollast leopardimustrilist ning kärtssinist veluuri, valminud on ka uue abstraktse kassimustriga tüllkangas. Nagu brändile kohane, segatakse kollektsioonis kokku nii pesu kui sohvariided.

Kirill Safonovi uus sügistalvine kollektsioon on kantud mõttest, et meid ümbritsev maailm on kaunis ja kordumatu! Selle kollektsiooni keskmes on kostüümid, milliste disainimisel on disainer näidanud oma tõelist oskust disainida kauneid rõivaid ja konstrueerida erilisi lõikeid. Kollektsioonis on kasutatud tekstuurseid kangaid, mis imiteerivad looduslikke elemente nagu suled, pehmed pinnad, tumedad naturaalsed kiud ja looduslikud värvid.

Järgmisena on kord The Korsarsi käes. Õe ja venna Hanna ja Karl Korsari disaine esindav bränd on loodud aktiivsele inimesele, kes hindab isikupära ja mugavust. Kollektsioon on sümbioos spordi- ja igapäevarõivastest. Kollektsioon koosneb silmapaistvatest printmustriga toodetest ning “rahulikematest” ühevärvilistest esemetest. Esitlusele tulevad nii üksikeksemplarid kui väikeseeriana valminud rõivaesemed.

Sügisesele moenädalale paneb punkti Ketlin Bachmann. Disainer on valmis saanud moekollektsoooni, mille kangad on värvitud käsitööna, kasutades iidset Jaapanist pärit shibori-tehnikat. Seda värvimise tehnikat kasutades saab lõpptulemust mõjutada vaid osaliselt, muutes tulemuse võluvalt juhuslikuks ja iga eseme kordumatuks ainueksemplariks. Tundlike tekstiilimustritega kaetud siidile lisab kontraste ohtralt musti narmaid, minimalistlik pärlornamentika, post-pungi nostalgia ja killuke glamuuri.