Ta silitab su juukseid. Armsaim viis näidata, et temas on ka õrnem pool ja samas viitab see vahel ka tema tähelepanelikkusele sinu suhtes: kui salk onnpatsist või kõrva tagant valla pääsenud, paneb ta selle uuesti paika.

Ta avab sulle uksi. Äärmiselt džentelmenilik liigutus, mida tänapäeval päris paljud naised enam ei salli, kuid kõik, mida ta sulle ust avades soovib, on et sinu teekond tema kõrval kulgeks võimalikult turvaliselt ja sujuvalt.

Ta kaisutab sind. Ta ei ole lihtsalt su sõber ega taha ka iga füüsilist kontakti seksuaalseks muuta. Kaisutamine on tema soov olla sinu lähedal ja sinuga koos, õppida sind paremini tundma.

Ta paneb sulle avalikus kohas käe ümber. Nii nagu käest hoidmine, näitabta ka sel moel, et su armastus kuulub talle, ent käe ümber õlgade või piha panemine teeb seda veelgi agressiivsemal moel. Tema tunneb, et on võitnud endale imelise naise, sina tunned end tahetuna ja kaitstuna - kõik võidavad!

Ta suudleb sind laubale. Selles on õrnust ja intiimsust isegi rohkem kui klassikalises suudluses huultele. Mees, kes suudleb sind laubale, hoolib sinust väga sügaval ja tugeval moel.

Ta ei pööra sinult pilku. Kui vestlete ja ta hoiab silmsidet sinuga, mitte oma telefoni või ümbrusega, on ta huvitatud sellest, mida mõtled ja tunned ning mida tahad talle öelda. Või siis oled sa tema silmis nii vapustav, et ta lihtsalt ei tahagi mujale vaadata.

Allikas: allwomenstalk.com