Mugava, kuid sama aegselt šiki kollektsiooni põhirõhk on meid ümbritseval uuel reaalsusel. „Olgugi, et mood on praegu vaevalt esmatähtis, usume, et riietusel võib sageli olla enesetundele oluline mõju. Kaasajal ähmastunud töö ja puhkuse piirid on loonud soovi mugavuse järele ja pannud meid ihkama hubaseid, pehmeid kangaid ja tekstuure.“ Ideaalne garderoobi täiendus just neile, kes igatsevad sooja ja peavad lugu elegantsist.

Kollektsiooni loojaks on peadisainer Anni Ilves, kes ammutas inspiratsiooni looduse ilust ja mitmekesisusest. Graatsilistest tuuleiilidest said vooglevad siluetid ja voolava vee uuristusest liivakivis lisandusid mängulised nüansid, mis lisavad veidi omapära, kuid sulanduvad valatult igapäeva garderoobi. Looduslikult mahedad toonid ja kvaliteetsed materjalid hoolitsevad selle eest, et kudumid oleksid hooajaülesed ja kantavad ka aastate pärast.

Uue kollektsiooni fotod valmisid koostöös armastatud Eesti näitlejanna Maarja Jakobsoniga, kelle kütkestav enesekindlus ja siirus väljendab hästi uue kudumikollektsiooni olemust.