Eelnevalt on see kohtumine esinenud Maamärkides, mis tähendab, et innovatsioonid on olnud natuurilt pigem tagasihoidlikud ja materiaalsed, kuid nüüd, kui see juhtus Õhumärgis ehk Veevalajas, on uute avastuste puhul limiidiks vaid taevas. See omakorda tähendab, et Veevalajate loominguline ja seiklushimuline pool muutub endisest kordades aktiivsemaks.

Kuidas seda enda heaks ära kasutada?

Iseloomult on Veevalajad tulevikku vaatajad ja innovaatilised, mistõttu soovivad nad pidevalt luua midagi ühiskonna hüvanguks. Nad on sodiaagimaailma teadlased, insenerid ja õpetajad. 2021. aastal tunnevad Veevalajad aga veelgi suuremat loomingulist energiat ja leiavad motivatsiooni suuri tegusid teha. Selleks, et parimad hetked selleks ära tunda, tuleb olla avatud meelega ja muutustele vastuvõtlik. Vaimselt tähendab see oskust hoida aju teravana, aga samas rahulikuna, näiteks mediteerida või õppida õigeid hingamistehnikaid. Füüsiliselt tuleks aga rohkem rõhku panna tervislikult toitumisele.

Lisaks võib sind oodata hea aeg armastuse ja sõprussuhete vallas ning seda eriti just 10. juunil, mil võid lausa leida oma ellu hingesugulase, kihluda oma elu armastusega või otsustada lähitulevikus rasestuda.