Aasta täis muutusi

Numeroloogia järgi esindab number viis ebastabiilset energiat. Põhiline märksõna siinkohal on “muutus”. 2021. aastat iseloomustab piiride nihutamine, avastamisrõõm ja uudsed ideed.

Selleks, et käesolevat aastat maksimaalselt hästi enda jaoks ära kasutada, tulekski oodata (ja hinnata) ootamatusi. Aasta on küll heitlik, aga samas põnev ja see ei tohiks möödunud aastat arvesse võttes enam kedagi üllatada. Erinevalt 2020. aastast võimaldab käesolev meil avastada, mida vabadus tegelikult tähendab.

Kuidas käituda?

Selleks, et väljakutseterikkast aastast võitjana välja tulla, tuleb leida elus tasakaal. Näiteks pole võimalik saavutada finantsvabadust, kui sa ei teeni raha, ei investeeri nutikalt ega planeeri efektiivselt. Võttes vastutuse oma rahalise seisu eest, on sul võimalik elada iseenda kehtestatud reeglite järgi.

Mõndade inimeste arvates pakub ka hea tervis vabadust. Me ei saa lõputult oma tervist hävitada, kui soovime olla füüsiliselt tugevad ja liikuvad. Kuidas leida endast üles distsipliin, mida su keha vajab?

Erinevalt möödunud aastast on nüüd aeg end rutiinist välja raputada ja teha asju, mis on esmapilgul ebamugavad. Ei tasu hoida minevikust kümne küünega kinni, vaid tervita tulevikku rõõmuga ja viska sellele üks kõrge "viis"!

Jaga
Kommentaarid