Sinu hingesugulane soovib, et sa annaksid endast parima. Ta ei lase sul lihtsalt alla anda, ta püüab kaasa aidata sellele, et sa oleksid alati parim versioon iseendast. Mitte kunagi ei soovi hingesugulane, et sa loobuksid oma unistustest ja eesmärkidest. Vastupidi, ta teeb endast kõik, et sa suudaksid need saavutada. Kui sa oled koos kellegagi, kes ei hinda sinu saavutusi ega pea sinu eesmärkidest lugu, on aeg esitada endale küsimus, oled sa ikka koos õige inimesega.

Ta on sinu üle uhke

Hingesugulane on südamest uhke teie suhte ja sinu üle. Tal on siiralt hea meel, et ta saab sinuga koos olla ja ta hindab seda üle kõige. Tal on päriselt uhke tunne, kui sa räägid oma kavatsustest ja püüdlustest ning ta imetleb ja austab sind nende eest. Tal on mugav veeta aega sinu pere ja sõprade seltsis ja ta leiab alati midagi positiivset, mida sinust neile rääkida. Ta ei tee sind maha.

Ta on teinud sinust prioriteedi

Hingesugulane saab aru, et suhte toimimiseks on vaja vaeva näha ja püüda mõista teise inimesi vajadusi ning olemust. Ta võtab aega, et sind sügavuti tundma õppida. Kuna sa oled tema jaoks prioriteet, ei tule talle mõttessegi teha tähtsaid otsuseid ilma neid sinuga läbi arutamata.

Ta näeb sinu suurt pilti

Kui sa oled koos oma hingesugulasega, näeb ta sind terviklikult. Ta ei näe ainult sinu suurepärast huumorimeelt ja head välimust, vaid ta näeb sinu hinge sügavamatesse soppidesse. Ta teab, mis paneb sind kelmikalt naeratama ja ta teab, mida teatud situatsioonides mõtled. Ta saab aru, kui sa oled kurb ja ka siis, kui üritad seda kõigest väest varjata. Ta tõesti mõistab sind.

Ta armastab inimesi, kes on sulle kallid

Hingesugulane pühendab aega selleks, et õppida tundma oma kallima jaoks olulisi inimesi. Ta ei pea hakkama nendega kogu oma aega veetma, aga ta pühendab ennast piisavalt, et neid mõista ja koos olles nende kohta uurida. Kuna nad on sinu jaoks olulised, on nad tähtsad ka sinu hingesugulasele. Ta ei mõista kunagi hukka sinu sõpru ega perekonda.

Ta usaldab sind jäägitult

Ta ei kahtle sinu sõnades, sest ta teab, et saab sind armastada ja sina armastad teda samamoodi vastu. Niikaua, kuni sa ei ole tema usaldust murdnud, ei tunne ta, et peaks sinu sõnu ja tegusid kahtluse alla seadma.

Allikas: Higher Perspectives

Jaga
Kommentaarid