Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.

Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhud tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks ja patsiendisõbralikuks. Lisaks online-broneerimiskeskkonnale saab raviaegu broneerida kliiniku nutirakenduse abiga, mis võimaldab end ka ootenimekirja lisada, kui mõni raviaeg peaks varem vabanema. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12 Tallinn
+372 5335 9966
www.sakalahambaravi.ee

Lumen Hambakliinik – Sinu Hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Kliinik on 28 aasta jooksul arenenud ning kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Tänavu tähistatakse oma 20. tegevusaastat Viimsi vallas. Tegemist on peamiselt kogukonna hambakliinikuga, kuid tuntust on kogutud ka palju kaugemal.

Hoolimine patsiendist, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine protsessides – need on väärtused, millest püütakse alati juhinduda.

Pärast COVID-19 viiruse puhangut on uus reaalsus loonud uued reeglid, et kaitsta patsiente ja personali. Igapäevaselt arvestatakse kõikide tänapäevaste hambaravikliiniku raviprotsesside nõuetega.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:
Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud.
Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimise vahendid, oma hambalabor ja uued ravikabinetid ning kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on erinevate digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks.

Järjest enam on loodud uusi „üle kogu suu” naeratusi, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD – Digital Smile Design) ja patsiendiga arutelu.

Vaid koostöös sünnivad kaunid naeratused!

Pakutavad teenused on:
konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Järjest enam on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid.

Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba üheksa aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad vaid päevaga.

Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Haigekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses alates lastest kuni kõrges eas inimesteni välja.

Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksu võimalusi.

Operatiivsus on olulisel kohal. Kliiniku telefonidele vastatakse igal nädalapäeval ja meilidele väga kiiresti. Lumen Hambakliinik soovib olla oma patsientidele alati olemas – kuulata, selgitada ja lahendused leida.

Armsad patsiendid – Lumen Hambakliinik tänab teid ning hindab teie usaldust ja koostöösoovi.

Lumen Hambakliinik
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812

Läänemere Hambakliinik – 32 spetsialisti, üle 50 000 kliendi

Eesti üks suuremaid hambakliinikuid on Läänemere Hambakliinik – haigekassa lepingupartner, kus töötab 32 oma eriala spetsialisti, kelle kätte on usaldanud oma hammaste tervise rohkem kui 50 000 inimest.

Läänemere Hambakliinik pakub terviklahendust ka kõige keerulisemate juhtude puhul ja kõik toimingud viiakse läbi majasiseselt. Läänemere Hambakliinikus on olemas implantoloogid, kirurgid, proteesiarstid, juureraviarstid (ka mikroskoobiga juureravi), laste hambaravi eriarstid, teraapiaarstid, igemeraviarstid ja suuhügienistid.

Paljud patsiendid eelistavad implantaatide paigaldamiseks just Läänemere Hambakliinikut – kliinikus kasutatakse saksa tootja implantaate ja ravi edukus on 99 protsenti. Kliinikus töötab 7 pikaajalise kogemusega implantoloogi, kes on paigaldanud 5 aasta jooksul rohkem kui 4800 implantaati. Implantaadikonsultatsioon Läänemere hambakliinikus on TASUTA!

2021. aasta suvel Läänemere Hambakliinik laieneb ja avab uue kliiniku uksed Mustamäel aadressil Keskuse 16, kuhu planeeritakse 15 ravikabinetti, et pakkuda veelgi rohkematele patsientidele kvaliteetset hambaravi.

Täpsema info jaoks või visiidi aja broneerimiseks külasta Läänemere Hambakliiniku kodulehte www.lhk.ee või helista telefonil +372 660 0460.

Läänemere Hambakliinik
Linnamäe tee 3, Tallinn
+372 660 0460
www.laanemerehambakliinik.ee

Maxilla Hambakliinik – üle 32 aasta kogemusi ja kõrget taset

Maxilla Hambakliinikul on üle 31 aasta kogemust, olles üks esimesi erahambakliinikuid Eestis! Nende aastate jooksul on Maxilla Hambakliinik alati kõige olulisemaks pidanud kvaliteetse hambaravi ja suurepärase klienditeeninduse pakkumist oma patsientidele.

Maxilla Hambakliinikuid on üle Eesti neli: Tallinnas kaks, Tartus ja Elvas, (vaata kliinikute virtuaaltuure).

Maxilla avas aprillis uue kliiniku Tallinnas Rotermanni kvartalis aadressil Laeva 2.

Kõik Maxilla kliinikud on varustatud kaasaegse hambaravitehnika ja parimate materjalidega. Kliinikutes töötavad arstid on oma ala spetsialistid ning lisaks pidevale enesetäiendamisele enda valdkonnas panevad nad rõhku ka hea ja meeldiva klienditeeninduskogemuse pakkumisele.

Maxilla meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda patsientidele parimaid lahendusi, professionaalset hambaravi ja meeldivat kogemust. Iga patsient peab tundma, et temast hoolitakse – olgu ta mure suur või väike.

Maxillas pakutavad teenused

  • Hambaravi ja proteesimine
  • Hambakaariese profülaktika
  • Juureravi mikroskoobiga
  • Ortodontia
  • Ortodontiline ravi kapedega
  • Implantoogia
  • Suukirurgia
  • Osteopaatia
  • Parodontoloogia

Maxilla Hambakliinikud on Eesti Haigekassa lepingupartnerid. Uues Tallinna kliinikus Laeva tänaval ei saa kahjuks veel haigekassa hüvitisi kasutada, aga see probleem laheneb peagi.

Teistes Maxilla kliinikutes on sõlmitud alla 19-aastaste hambaravileping ja kasutada saab ka täiskasvanute hambaravihüvitist.

Tallinnas Tartu maanteel Novira Plazas asuval Maxillal on leping ka näo- ja lõualuukirurgia erialal.

Maxilla Hambakliinik

Tallinn Novira Plaza, Tartu mnt 25, +372 660 1006
Tallinn Rotermanni, Laeva 2, +372 623 2302
Tartu, Soola 8, +372 737 1100
Elva, Kesk 27/1, +372 735 6777

Pirita Hambaravi – esmaabist uusima tehnoloogiaga loodud implantaatideni

Pirita Hambaravi arstid teevad Merivälja teel asuvas kliinikus kõrgel tasemel kõiki protseduure, mis hambaravis vaja võib minna. Aja võib broneerida telefoni teel, aga broneerida saab ka online’is ja valida endale arst kaheksa hambaarsti seast. Autodele on maja ees parkimine tasuta ning kohale toovad ka bussid 1A, 6, 8, 34A ja 38.

Kui tulete Pirita kliinikusse esimest korda, siis esmavisiidil teeb hambaarst vajalikud läbivaatused ja uuringud ning annab patsiendile tagasisidet hetkeolukorra kohta. Pärast hammaste tervise kaardistamist lepib arst patsiendiga kokku edasised sammud. Võimalik on leida lahendus ühele konkreetsele hambamurele või näiteks jätkata kunagi pooleli jäänud ravi.

Pirita Hambaravi pabub järgmisis teenuseid.

Esmaabi
Ootamatuid hambamuresid võib igaühel ette tulla – hammas hakkab valutama, implantaadi kroon tuleb lahti, protees läheb katki, õnnetusest tekib trauma või juhtub midagi muud, mis vajab kiiret abi.

Proteesimine
Puuduolevate hammaste või nende osade asendamine hambalaboris valmistatud proteesiga. Patsiendiga tegeleb meeskond, mis koosneb hambaarstist, assistendist ja hambatehnikust.

Kirurgia
Kliinikus töötavad näo- ja lõualuukirurgid, kes pakuvad professionaalseid kirurgilisi protseduure.

Implantoloogia
Hambaimplantaadid on kõige kaasaegsem, esteetilisem ja turvalisem viis asendada puuduvaid hambaid.
Implantaati on soovitatav eelistada oma hamba lõhkumisele, et teha sildproteesi. Inimeste elatustase ja palgad on aastatega tõusnud ning implantaadid ei ole ammu enam mingi luksustoode.
Pirita Hambaravi on Megagen R2Gate’i ametlik implantaadi paigalduse kliinik.
CAD/CAM-tehnoloogias modelleeritakse hambast tehtud 3D-pildi abil arvutis kroon, laminaat või panus. Pärast seda valmib töö spetsiaalses freesmasinas. Tänu CAD/CAM-tehnoloogiale on võimalik paigaldada esteetiline, vastupidav ja täpne kroon ainult ühe visiidiga hambaarsti juurde.

Juureravi ehk endodontia
Juureravi ehk endodontia on hambaraviharu, mis tegeleb hambasäsi (ehk hambapulbi) ja juuretipu piirkonna haiguste diagnoosimise, ravi ja ennetusega.

Kõik täiskasvanud ravikindlustusega inimesed saavad aastas 40 eurot hambaravihüvitist.

Pirita Hambaravi pakub hambaravi esmaabi esmaspäevast reedeni kell 9–18. Selleks tuleb broneerida aeg telefoni teel.

Pirita Hambaravi
Merivälja tee 24, 11911 Tallinn
+372 585 50855, +372 606 1677
www.piritahambaravi.ee
info@piritahambaravi.ee

Jaga
Kommentaarid