Kollageeni tootmine väheneb meie organismis alates 25. eluaastast. Selle tulemusena muutub nahastruktuur kuivemaks, tekivad peenikesed kortsud, juuksed lähevad hapramaks, liigesed hakkavad naksuma ja küüned kergemini murduma. Selleks et kõik emad tunneksid end aasta läbi ilusa ja tervena, on Boost Yourself loonud ilukollageenisarja „You Are Beautiful“. Sari annab võimaluse taastada tuhmunud naha ilu, juuste ja küünte elujõu ning seisab ajatu ilu eest.

Boost Yourself pöörab rõhku tooraine puhtale päritolule. Eestimaa oma supertoitude – metsmustikate, arooniate, astelpajude, jõhvikate, kibuvitsamarjade ja õietolmu – kõrval jõuavad segudesse ka mahedalt kasvatatud saadused alates Peruu mägedest ja troopilisest Aafrikast kuni Uus-Meremaa põldudeni. Lõplikud tooted valmivad Kuressaare südames, 250-aastase ajalooga mõisnikumajas.

Iga maitsekooslus sellest sarjast on oma funktisonaalsuses läbimõeldud – nii on Boost Yourself kokku pannud näiteks kakao, mis on mineraalide allikas ja hea tuju tekitaja, aga lisanud ka vaarikat, mis rikastab segu C-vitamiiniga, mis on oluline koostisosa, et kollageen saaks moodustuda. Soovitame kõiki maitseid katsetada!

Uudista rohkem:
INSTAGRAM
FACEBOOK

Tervemad juuksed

Juuste väljalangemine on teema, millega puutuvad mingil eluetapil kokku pea kõik naised. Viviscal on Anne & Stiili auhinnaga pärjatud juuksekasvu soodustav sari, mis sisaldab eksklusiivset merelist päritolu valgukompleksi Amino Mar C, mille toimet juuste kasvule on tõestatud lausa üheksas erinevas kliinilises uuringus.

Viviscal on mõeldud naistele, kes unistavad tihedatest ja pikkadest juustest. Küll aga on ta eriti suureks abiks emadele, kellel on suurenenud juuste väljalangemine – kas siis tingituna rasedusest, hormonaalsetest muutustest või east. Kliendid väidavad, et juuksehooldussarja kasutades on juuksed täidlasemad ja paksemad juba nädala möödudes.

Viviscal on maailmas enim müüdud juuksekasvu soodustav toidulisand, mida müüakse keskmiselt üks karp minutis. Viviscali kiidavad väga ka Hollywoodi staarid. Oma soovitused on andnud sellised superstaarid nagu Miranda Lambert, Reese Witherspoon, Miley Cyrus, Naomi Watts ning Jennifer Aniston – ja kes ei tahaks Jennifer Anistoni juukseid!

Unustamatu elamus

Iga ema on erinev ja pole olemas kingitust, mis sobiks kõikidele samamoodi. Siia kokku kogutud elamuste seast leiad kindlasti sobiva kingi nii puhkusearmastajale kui ka adrenaliinihullule. Pole vahet, kas tegemist on sinu enda ema, kasuema, vanaema, ämma või lihtsalt emafiguuriga – sobiva kingiidee leiab igale ematüübile.

Pole ju mingisugune üllatus, et emad tahavad ja vajavad aega enesele. Puhkuselembelisele emale sobib hästi näiteks floating, massaaž või mõni mõnus näohoolitsus.

Juhul kui emale meeldib seiklus, kingi talle emadepäevaks midagi, mis pakuks talle enneolematuid emotsioone: sukeldumine, langevarjuhüpe või lend paraplaaniga! Samas – kui ka su ema pole enne sääraste asjadega tegelenud, siis kingi talle see hullumeelne elamus ikkagi. Kes teab, äkki saab temast uus hobilangevarjur?

Uudista rohkem:
INSTAGRAM
FACEBOOK

Personaalne raamat või kingitus

SEIK sai alguse üheksa aastat tagasi õpilasfirmast, mille eesmärk oli panna inimesi tegema rohkem heategusid ja olema õnnelikumad. Sellest ajast peale soovib SEIK inspireerida, muuta päevi rõõmsamaks ja luua ühiseid mälestusi seiklustest. SEIKi pere jaoks on oluline üksteisele armastuse ja hoolivuse näitamine ning oma kõige kallimate märkamine. Selle jaoks on loodud tooted, mis sobivad imeliselt ema kingikotti, kuid samal ajal säilitavad personaalse ja armsa lähenemise.

Armsaid ja vajalikke kingitusi emale on SEIKi tootevalikus palju. Raamat „Armastus iseendale“ on oluline igale emale, kes on unustanud lastekasvatamise saginas ja igapäevarutiis võtta aega iseendale. See päevik aitab emal end taas tõeliselt armastada, olla õnnelik ja tänulik ning saavutada kõik just talle olulised eesmärgid.

SEIKi kingitusi saab muuta ka personaalseks – isetäidetav raamat „100 asja, mida ma sinu juures armastan“ annab võimaluse kirja panna 100 asja, mida oma ema juures kõige rohkem armastad.

Emade päevad on kiired ning nad peavad olema supernaised, kes genereerivad uusi ja lõbusaid ideid kiiremini, kui valmib nende hommikukohv. Selleks et teha nende elu lihtsamaks, on olemas raamat „100 asja, mida ema ja tütar vähemalt korra elus peaksid tegema“.

Emad on sama andekad nagu Hunt Kriimsilm. Seetõttu on sõnal EMA ka erinevaid definitsioone, alustades parimast kokast ja lõpetades kõige imelisema naise tiitliga. Neli olulist tiitlit said kirja ka emme disainkruusile, et endale meelde tuletada, kui eriline ta on.

Uudista rohkem:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Jaga
Kommentaarid