• Vaheta nahahooldustooted kergema koostisega toodete vastu. Sa ju ei kanna suvel palitut? Miks peaks siis nahk seda tegema? Mida soojemaks lähevad ilmad, seda kergemaks võiks muutuda ka kreemide ja näopuhastusvahendite koostis.
• Ära unusta nahka niisutada! Läikiv otsaesine ei ole veel märk niisutatud nahast. Seega vaatamata sellele, et kuumal suveilmal paistab nahk niigi niiske ja rasvane, ei tohiks siiski niisutamist nahahooldusrutiinist välja jätta.
• Pööra eraldi tähelepanu silmaümbrusele. Kui valid näole niisutavat päevakreemi ja toonikut, pea meeles, et silmaümbruse nahk on ülejäänud näoga võrreldes palju õhem, õrnem ja tundlikum. Tihtipeale on see ka esimene piirkond, kus kortsukesed endast tasahilju märku annavad. Kasuta seega näokreemi kõrval eraldi silmaümbruskreemi, mis aitab hoida silmaümbruse naha niisutatuna ja takistab kortsude teket.
• Alusta SPF-i kasutamist nüüd ja kohe. SPF ei ole oluline ainult suvel, vaid aasta ringi. Jah, isegi talvel! Kes pole veel jõudnud seda oma näohooldusse lisada, siis nüüd oleks viimane aeg seda teha. Ära jää ootama, kuni kraadiklaasil mitukümmend soojapügalat – selleks ajaks võib suurem kahju sageli juba tehtud olla. Näokreemi SPF peaks olema vähemalt 30. Samuti tuleb meeles pidada kreemikihti mõne tunni pärast uuendada. Seega kui on pikem päev, hoia päikesekaitsekreemi kotis, et saaksid seda vajadusel igal ajal uuesti peale kanda.
• Ära unusta kaitsta ja niisutada ka oma huuli. Huuled on üks keha tundlikumaid piirkondi – kuna neil puuduvad higinäärmed, mis vastutavad naha niisutamise eest, kuivavad huuled väga kiiresti ja on kergesti haavatavad. Eriti tundlikud on huuled just päikese suhtes. Vast on igaüks omal nahal tundnud seda kipitavat-kõrvetavat tunnet, kui huuled on kogemata liiga palju päikest saanud. Paraku kui päikesekaitsekreemiga püüame suvel siiski kuigi palju hoolikad olla, siis huuled kipume sageli saatuse hooleks jätma. Nii nagu päikesekaitsekreemi, tuleks huulepalsamit kasutada mitte ainult suvel, vaid samamoodi aasta läbi.

Sa ju ei kanna suvel palitut? Miks peaks siis nahk seda tegema?

NAISED TESTIVAD

Irmeli Karja, Moodsa Kodu peatoimetaja

Siidine paitus

BIOTOPIX SPECIFIC FLASHLIFT VANANEMISVASTANE SEERUM

Olen üldiselt väga skeptiline vananemisvastaste kreemide-seerumite suhtes. Mõni kuu tagasi kuulsin aga sõbrannalt – usaldusväärselt sõbrannalt –, et tema kasutab Biotopixi Specific Flashlifti seerumit ja uskugu ma või mitte, aga see toimib. Ta kirjeldas seda kui imeseerumit, mis mõjub juba mõne minutiga. Nüüd õnnestus mul seda proovida ja pean temaga tõepoolest nõustuma.

Biotopixi Specific Flashlifti seerum on olemuselt pehme ja siidine, seda on mugav peale kanda ning see imendub kiiresti. Et ka veidi põnevust lisada, siis kolm päeva kasutasin seerumit vaid ühe silma ümbruses. Kortse on mul kuiva ja tundliku naha kohta pigem vähe, aga kõige enam üllatas kiire tulemus kortsude sügavuse vähenemise näol. Nägu oli üldiselt siledam ja siidisem.

Kahju, et praegusel kodukontoriajastul vähem toast välja saab, aga seda pidulikum on tunne, kui saab minna. Ja mõnusam, kui ka seerum näol võluväel toimib.

Ma ka päikese kätte!

BIOTOPIX PHOTOPROTECT SPF 50+ KAITSEV JA NOORENDAV KREEM

Kui kuulsin mõni aasta tagasi dermatoloogilt, et mul on rosaatsea ja selle vastu pole veel imetõhusat kreemi-rohtu, siis püüdsin leida viise, kuidas oma nahka päikese eest kaitsta. Üks ja parim lahendus oli apteegis müüdav BB-kreem, aga kuna ma pole kunagi jumestuskreemi kasutanud, siis tundus isegi see õhuke BB-kreem mu näos võõrkehana.

Biotopixi kreem PhotoProtect SPF 50+ on mõjus. Oluline on hakata seda peale kandma juba hiljemalt veebruaris, kui esimesed päikesekiired nägu paitavad. See on väga tõhus ja minu kuiva nahka ideaalselt niisutav kreem. Õnneks on sel ka mahe aroom – olen üsna lõhnatundlik.

Riina Palmiste, erilahenduste toimetaja

Tõeline jackpot!

BIOTOPIX PHOTOPROTECT SPF 50+ KAITSEV JA NOORENDAV KREEM

Olen juba aastaid lugenud sellest, kuidas SPF-i on oluline nahale kanda mitte üksnes suvel, vaid aasta ringi. Paraku kipub ikka olema nii, et tõde selle taga hakkad mõistma alles siis, kui esimesed vananemisilmingud endast nahal märku annavad. Ja nagu naistel ikka – kahjuks oodatust palju varem. Mulle, kes ma olen loomulikult väga heleda nahaga ja põlen esimeste soojemate ilmadega garanteeritult punaseks, mistõttu on sõbrad armastanud mind ikka kevaditi krabiks kutsuda, oli see viimane häirekell. Seega kui mul õnnestus lõpuks proovida Biotopixi kreemi PhotoProtect SPF 50+, sain selles mõttes täieliku jackpot'i, et see kreem kaitseb mitte ainult UV-kiirguse, vaid ka sinise valguse eest, mis põhjustab muuseas samuti naha vananemist. Kuna minu tööpäevad mööduvad suures plaanis päevast päeva arvutiekraani taga, olen nüüd saanud oma nahka kaitsta mõlema eest. Tunnen end tõesti juba pärast paari kasutuskorda hoopis kindlamalt. Näiteks kui end selle kevade seni kõige soojemal päeval mitmeks tunniks tuulevarju päikesekiiri püüdma unustasin, ei pidanud ma hiljem peegli ees ehmatusest pikali kukkuma. Tean nüüd, et kreem jääb minu käekotti ka talvekuudeks.

Mitte lihtsalt huulepalsam

BIOTOPIX SPECIFIC LIP PLUMPER TÄIDLUST ANDEV HUULEPALSAM

Mul on kinnisidee hoida kõikvõimalikud ilusüstid endast nii kaugele kui võimalik. See ei tähenda, et ma kõigi teiste naiste kombel vahel peegli ees iluvigu või esimesi vananemisilminguid ei otsiks. Seda põnevam avastus oli mulle Biotopixi huulepalsam, milles leiduv hüaluroonhape lubab huultele täidlast välimust. Mulle piisast paarist kasutuskorrast, et huuled tõepoolest pisut täidlasemad tunduksid ja piirjooned paremini välja joonistuksid. See tegi huulepulga peale kandmise palju lihtsamaks. Muuseas tundus mulle, et huulepulk püsis ka kuidagi hoopis paremini peal. Täidlasemate huulte kõrval leidsin aga veel ühe hea omaduse, mis on mulle, kes ma olen aasta ringi kuivade huultega kimpus, ainult boonus. Kui paljud huulepalsamid kipuvad niisutama ainult pealtnäha ehk sõna oteses mõttes senikaua, kui palsam huultelt maha kulub, siis sellega ma tõesti tundsin, et niisutus töötab sügavuti. Piisas hommikusest pealekandmisest, et huuled oleksid niisutatud ka veel päeva lõpus.

Jaanika Kivvit, erilahenduste müügi- ja projektijuht

Kõik-ühes-kreem

BIOTOPIX PHOTOPROTECT SPF 50+ KAITSEV JA NOORENDAV KREEM

Ilmad muutuvad järjest ilusamaks ja olen hakanud mõtlema, kuidas oma näonahka päikese eest kaitsta. Nägu me kinni katta ei saa, seega vajame kevadsuvisel perioodil lahendusi, mis aitavad näonahka kaitsta. SPF 50 omaselt on Biotopixi kreem paksema struktuuriga, kuid peale kandes imendub väga kergesti. Naha niisutus kestis mitu tundi, aga enne õue minekut kandsin teise kihi kreemi nahale. Tavaliselt olen kombineerinud mitut erinevat kreemi – et alla SPF 50 ja peale niisutav kreem –, kuid selles kreemis on kõik ühes, mis teeb elu lihtsamaks. Mina kannan näo niisutamiseks alati kreemi kaasas ja sel kevadel saab minu kotikeses olema väike armas kreemituubike BIOTOPIX PHOTOPROTECT SPF 50.

Hüvasti, kortsud!


BIOTOPIX SPECIFIC CROW’S FEET KORTSE VÄHENDAV SILMAKREEM

Mulle meeldis selle silmakreemi väga kerge tekstuur. Peale kandes kasutasin nippi veidi sõrmeotstega “trummeldada”, siis ootasin pisut ja seejärel imendus kreem hästi nahka. Äärmiselt käepärane väike tuubikene õige koguse doseerimiseks. Ei jäta silmaümbrust rasvaseks ning hommikul ärgates on efekti ka märgata.

Biotopixi tooted leiab rosena.ee e-poest, Tradehouse'i ja PRO Kosmeetika kauplustest ning suurematest Euroapteekidest maikuus soodushinnaga.

Jaga
Kommentaarid